„Vivo“ ruošia telefoną su triguba kamera ir itin talpia baterija

Lukas Snarskis

2019-06-16, 01:00 (atnaujinta 2022-11-29, 10:04)

0 komentarų
„Vivo“ ruošia telefoną su triguba kamera ir itin talpia baterija

Kinijos kompanija „Vivo“ visai neseniai pristatė „Vivo Z5x“ išmanųjį telefoną, kuris išsiskyrė itin talpia baterija. Nepaisant to, gamintojas jau ruošia naują įrenginį, kuris buvo pastebėtas Kinijos ryšio sertifikavimo agentūroje „TENAA“.

Naujasis kompanijos išmanusis telefonas pasižymės 6,38 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška. Kaip galima įžiūrėti nuotraukose, „Vivo“ priekinę kamerą įmontavo viršutinės ekrano dalies viršuje ir iš to galima daryti išvadą, jog telefonas turės vandens lašo formos išpjovą.

Kol kas tiksliai nežinoma su kokiu procesoriumi veiks naujasis „Vivo“ išmanusis telefonas, tačiau žinoma, kad jis turės 8 branduolių lustą, kurio taktinis dažnis sieks 2.0 GHz. Pranešama, kad telefonas turės pasirinktinai 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti atminties kortele.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime trigubą kamerą, kurią sudarys 16 MPx pagrindinis ir 8 MPx bei 2 MPx raiškos vaizdo jutikliai. Žinoma ir tai, jog įrenginio veikimą palaikys 4390 mAh talpos bateriją, o viduje suksis naujausia Android 9.0 Pie“ operacinės sistemos versija.

Tiesa, nors informacijos apie šį naująjį „Vivo“ išmanųjį telefoną žinoma pakankamai daug, tačiau kol kas nežinomas nei galimas jo pavadinimas nei išleidimo data. Kaip bebūtų, tikėtina, jog jis bus pristatytas dar šį mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas