„Vivo“ ruošiasi dar dviejų telefonų pristatymui: anonsuojami du nauji „Y200“ serijos modeliai su itin talpiomis baterijomis ir greitu įkrovimu

Lukas Snarskis

2024-05-17, 14:55

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Vivo“ ruošiasi dar dviejų telefonų pristatymui: anonsuojami du nauji „Y200“ serijos modeliai su itin talpiomis baterijomis ir greitu įkrovimu

„Vivo“ šiemet pristatė daugybę naujų išmaniųjų telefonų ir, panašu, artimiausiu metu neketina sustoti. Kompanijos atstovai jau yra pademonstravę tris „Y200“ serijos išmaniuosius telefonus, o netrukus gali debiutuoti ir dar du nauji šios linijos įrenginiai.

Kinijos technologijų bendrovės vadovai jau anonsuoja naująjį „Vivo Y200 5G“ modelį. Išmanusis telefonas turėtų pasiūlyti 6 000 mAh talpos bateriją, kurios pilno įkrovimo pakaktų dviem dienoms. Negana to, čia rasime ir 80W greitojo įkrovimo galimybę.

Dar vienas išmanusis – tai „Vivo Y200 GT“. Šis įrenginys turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3“ procesoriumi bei turės ekraną su 1.5K raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmaniojo telefono veikimą taip pat palaikytų 6 000 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada debiutuos šie „Vivo“ išmanieji telefonai. Kaip bebūtų, tai turėtų įvykti jau artimiausiu metu, o visą naujausią informaciją apie tai rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas