„Vivo“ ruošiasi pakelti mobilią fotografiją į naują lygį: kuriamas specialus lustas, kuris suteiks dar neregėtas galimybes

Tomas Eidukevičius

2023-08-01, 07:15 (atnaujinta 2023-08-01, 11:00)

0 komentarų

„Vivo V1“ buvo anonsuotas 2021 m. kaip pirmasis bendrovės vaizdo gavimo lustas. Šis lustas pažadėjo pagerinti „Vivo“ telefonų vaizdo našumą ir padarė tai su pastebimais patobulinimais.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Vivo“ ruošiasi pakelti mobilią fotografiją į naują lygį: kuriamas specialus lustas, kuris suteiks dar neregėtas galimybes

Vėliau bendrovė taip pat paskelbė V1+ ir V2 lustus su šauniais optimizavimais. Dabar Kinijos įmonė yra pasirengusi vėliau šį mėnesį paleisti V3 vaizdo gavimo lustą su įspūdingu 4K filmo portreto režimu.

Jia Jingdong, „Vivo“ viceprezidentas ir prekės ženklo ir produktų strategijos generalinis direktorius, paskelbė apie būsimą „Weibo“ V3 vaizdo gavimo lustą. Lustas bus „Vivo“ vaizdo gavimo festivalio, kuris vyks liepos 23–31 d., žvaigždė. Pirmąją festivalio savaitę taip pat bus pristatyta naujausia kompanijos vaizdo gavimo technologija, baigtas „vivo Imaging Plus“ mobiliųjų telefonų fotografijos konkursas, ir įvyks „vivo × FIRST“ itin trumpametražių filmų konkurso apdovanojimas.

Grįžkime prie V3 ISP. Vadovo pasidalintas anonsas atskleidžia, kad lustas pagrįstas 6 nm procesu ir suteikia puikių galimybių. Jis leis „Vivo“ išmaniesiems telefonams užfiksuoti portreto režimo vaizdo įrašus iki 4K raiškos ir netgi pasiūlyti pažangias papildomo apdorojimo redagavimo funkcijas. Galima saugiai sakyti, kad lustas bus naudojamas „Vivo X100“ flagmanuose, kurių išleidimo tikimasi vėliau šiais metais.

Primename, kad „Vivo V1“ lustas pirmą kartą buvo pristatytas „Vivo X70“ serijoje 2021 m. rugsėjį. Lustas buvo sukurtas dirbti kartu su išmaniojo telefono ISP, siekiant pagerinti triukšmo mažinimą, dinaminį diapazoną ir spalvų atkūrimą. Be to, ji taip pat palaiko MEMC (judesio įvertinimo ir judesio kompensavimo) technologiją, pagerinančią vaizdo įrašų sklandumą.

„Vivo V1+“ lustas buvo pristatytas kartu su „Vivo X80“ serija 2022 m. Šis lustas yra atnaujinta „Vivo V1“ lusto versija ir jame yra daug patobulinimų. Ar manote, kad įmonės viduje gaminami vaizdo gavimo lustai suteikia „Vivo“ telefonams pranašumą prieš konkurentus?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas