„Xiaomi 13T“ serijos telefonų debiuto belaukiant: paaiškėjo, kokiomis spalvomis bus papuošti šios serijos įrenginių nugarėlės

Lukas Snarskis

2023-09-12, 17:52

0 komentarų

Technologijų milžinė „Xiaomi“ dar šiemet ketina pristatyti naujus „Xiaomi 13T“ serijos išmaniuosius telefonus. Šios linijos produktai visuomet sulaukia daugybės susidomėjimo, o to priežastis – puikus kainos ir kokybės santykis.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi 13T“ serijos telefonų debiuto belaukiant: paaiškėjo, kokiomis spalvomis bus papuošti šios serijos įrenginių nugarėlės

„Xiaomi“ atstovai dar visai neseniai patvirtino, jog oficialus „Xiaomi 13T“ serijos išmaniųjų telefonų debiutas įvyks jau rugsėjo 26 dieną. Skelbiama, jog pristatymas įvyks Berlyne, o tiesioginę transliaciją bus galima stebėti oficialioje gamintojo svetainėje.

Nors iki pristatymo dar liko dvi savaitės, tačiau jau dabar žinomos kai kurios „Xiaomi 13T“ serijos įrenginių savybės, o taip pat ir privalumai kuriuos pasiūlys gamintojas. Bendrovės komunikacijos vadovas Danielis Desjarlais neseniai pasidalino pranešimu, kuriame patvirtino, jog „Xiaomi 13T“ serijos modeliai sulauks keturių didžiųjų „Android“ atnaujinimų, o saugumo papildiniai šiuos telefonus pasieks penkerius metus.

Prieš keletą dienų internete pasirodė informacija ir apie naujųjų išmaniųjų telefonų spalvines opcijas. „Xiaomi 13T“ ir „Xiaomi 13T Pro“ turės tris spalvines opcijas. Abu įrenginiai bus prieinami juodos, žalsvos bei mėlynos spalvų. Tiesa, pastaroji opcija turės odą primenantį raštą.

Žvelgiant į naujojo „Xiaomi 13T Pro“ išmaniojo telefono maketus, nesunku pastebėti šio prietaisų panašumų į neseniai debiutavusį „Redmi K60 Ultra“. Tikėtina, kad šių telefonų specifikacijos taip pat bus itin panašios.

Tai reiškia, jog naujasis „Xiaomi 13T Pro“ bus aprūpintas 6,67 colių įstrižainės ekranu su 1.5K raiška. Čia bus naudojama 12 bitų panelė su 144 Hz atsinaujinimo, o maksimalus jos ryškumas sieks 2 600 nitų. Išmaniojo telefono panelė taip pat palaikys DCI-P3 spalvų gamą, „Dolby Vision“ bei HDR10+.

„Pro“ modelis veiks su „MediaTek Dimensity 9200+“ procesoriumi bei turės iki 24 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties. Čia bus naudojamos LPDDR5X bei UFS 4.0 atmintinės. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu.

Pranešama, jog „Xiaomi 13T Pro“ turės tokią pat asmenukių kamerą kaip ir „Redmi K60 Ultra“ – priekinėje dalyje rasime 20 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą. Išmaniojo telefono nugarėlėje – 50 MP pagrindinis objektyvas, o taip pat ir 50 MP teleobjektyvas su 3x optinio priartinimo galimybe bei 13 MP itin plataus kampo kamera.

Kaip jau minėjome, naujoji „Xiaomi 13“ serija turėtų debiutuoti jau rugsėjo 26 dieną. Skelbiama, jog pristatymas įvyks Berlyne, o tiesioginę transliaciją bus galima stebėti oficialioje gamintojo svetainėje. Kaip ir įprasta, visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas