„Xiaomi 15 Pro“ gali nustebinti savo baterijos talpa: gamintojas testuoja modelį su įspūdingos talpos akumuliatoriumi ir 90W greitojo įkrovimo galimybe

Lukas Snarskis

2024-07-22, 14:55

0 komentarų

„Xiaomi 15“ serijos išmanieji telefonai turėtų veikti su rudenį pasirodančiu „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi. Teigiama, kad šį mikroschemų rinkinį naudos visi serijos įrenginiai – tai „Xiaomi 15“, „Xiaomi 15 Pro“ ir „Xiaomi 15 Ultra“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Xiaomi 15 Pro“ gali nustebinti savo baterijos talpa: gamintojas testuoja modelį su įspūdingos talpos akumuliatoriumi ir 90W greitojo įkrovimo galimybe

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ jau ruošia naujuosius „Xiaomi 15“ serijos išmaniuosius telefonus. Kaip žinia, šie įrenginiai turėtų debiutuoti šių metų pabaigoje, o tarptautinis jų debiutas įvyks tik 2025 metais. Dabar pasirodė naujos informacijos apie „Pro“ modelį.

Šaltinių Kinijoje teigimu, naujasis „Xiaomi 15 Pro“ išmanusis telefonas yra testuojamas su 6 000 mAh talpos baterija bei 90W greituoju įkrovimu. Tai būtų bene didžiausios talpos akumuliatorius, kada nors panaudotas bendrovės flagmanuose.

Verta paminėti, jog anksčiau buvo skelbiama, kad šis modelis turės 5 400 mAh talpos bateriją su 120W greitojo įkrovimo technologija. Tačiau gamintojas nori išbandyti ir dar didesnės talpos akumuliatorius. Tiesa, reikėtų pastebėti, kad tokie testavimai dar nereiškia, jog išmanusis telefonas išties naudos net 6 000 mAh bateriją.

Išmanusis telefonas veikiausiai turės 6,73 colių įstrižainės ekraną su 2K raiška. Šio ekrano maksimalus ryškumas taip pat sieks 1 400 nitų. Flagmano nugarėlėje turėtumėme rasti 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią pagrindinę kamerą, o taip pat ir tokios raiškos plataus kampo bei periskopinį teleobjektyvą. Pastarasis „Xiaomi 15 Pro“ pirkėjams suteiks 3x optinio priartinimo galimybę.

Kaip jau minėjome, visi „Xiaomi 15“ serijos išmanieji telefonai turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi. „Xiaomi 15“ taip pat turės ir „Goodix“ sukurtą vieno taško ultragarsinį pirštų antspaudų atpažinimo sensorių. Ultragarsinis pirštų atspaudų atpažinimo technologija veikia skleidžiant ultragarso bangas iš po ekrano, kai prie jo prispaudžiamas pirštas. Šios bangos sąveikauja su unikaliais piršto atspaudo briaunų ir įdubų raštais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas