„Xiaomi“ anonsuoja jau rytoj debiutuosiantį „Mix Flip“ atlenkiamą flagmaną: veiks su galingu „Qualcomm“ procesoriumi, o išorinis ekranas suteiks išskirtines galimybes

Lukas Snarskis

2024-07-18, 19:55 (atnaujinta 2024-07-26, 16:29)

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ dar 2021 metų pabaigoje pristatė daugelio ilgai lauktą „Mix 4“ serijos flagmaną. Gamintojas jau kuris laikas kuria ir atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris turėtų būti žinomas kaip „Xiaomi Mix Flip“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Xiaomi“ anonsuoja jau rytoj debiutuosiantį „Mix Flip“ atlenkiamą flagmaną: veiks su galingu „Qualcomm“ procesoriumi, o išorinis ekranas suteiks išskirtines galimybes

Pagaliau paaiškėjo ir oficiali naujųjų produktų pristatymo data. „Xiaomi“ atstovai paskelbė, jog nauji sulenkiami įrenginiai bus pristatyti jau liepos 19 dieną. Tiesa, tai bus Kinijos rinkai skirtas pristatymas, o ar šios naujienos ir pasieks Europą – kol kas nėra žinoma.

Likus vos parai iki oficialaus pristatymo – aiškėja ir pagrindinės „Xiaomi Mix Flip“ atlenkiamo išmaniojo telefono specifikacijos. Gamintojas atskleidė, jog šis įrenginys turės 4,01 colių įstrižainės išorinį ekraną su 1.5K raiška ir 1 600 nitų ryškumu. Šis ekranas bus apsaugotas „Xiaomi Dragon Crystal Glass“ apsauginiu stiklu.

„Xiaomi Mix Flip“ išorinis ekranas išsiskiria dėl specialios ausinės ir mikrofono, esančių tiesiai virš viršutinio rėmelio. Tai leis „Mix Flip“ naudotojams skambinti neatidarant prietaiso. Verta paminėti ir tai, jog išorinis ekranas palaiko viso dydžio klaviatūrą, kad būtų patogu rašyti. Be to, ekrane yra išmaniosios pertvaros, viso ekrano fotografija ir kitos išmaniosios funkcijos, todėl jis yra ir funkcionalus, ir estetiškas.

Neoficialiais duomenimis, pirmasis toks „Xiaomi“ išmanusis turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios ir 1 TB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 4 780 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu.

„Xiaomi Mix Flip“ pasiūlys 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat turės ir 60 MP teleobjektyvą, kuris suteiks 2x optinio priartinimo galimybę. Tikėtina, jog išmanusis bus parduodamas trijų skirtingų spalvų – juodos, baltos ir violetinės.

Kaip jau minėjome, „Xiaomi“ spaudos konferencija įvyks jau rytoj, penktadienį. Čia bus pristatytas ir naujasis „Mix Fold 4“ sulenkiamas išmanusis telefonas, o taip pat keletas naujų laikrodžių bei belaidžiai ausinukai. Visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas