„Xiaomi“ dukterinės kompanijos vadovai džiūgauja: per dešimtmetį parduotas įspūdingas kiekis išmaniųjų telefonų

Tomas Eidukevičius

2023-11-28, 10:30

0 komentarų

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ fiksuoja puikius pardavimus. Dar prieš keletą metų tai buvo tik „Xiaomi“ telefonų serija, o dabar „Redmi“ veikia kaip atskira bendrovė ir vartotojams siūlo ne tik vidutinės klasės, tačiau ir itin galingus „Android“ telefonus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ dukterinės kompanijos vadovai džiūgauja: per dešimtmetį parduotas įspūdingas kiekis išmaniųjų telefonų

„Redmi“ kompanijos generalinis vadybininkas Lu Weibingas pasidalino džiaugsmingomis naujienomis. Bendrovė užfiksavo 1 mlrd. parduotų išmaniųjų telefonų ribą, kurią pavyko pasiekti per kiek daugiau nei dešimt metų. Tiesa, šis laikotarpis skaičiuojamas nuo tada, kuomet „Redmi“ dar buvo tik „Xiaomi“ kompanijos įrenginių serijos pavadinimas.

Pirmieji „Redmi“ serijos išmanieji telefonai debiutavo 2013 metų vasarą, o tuomet „Xiaomi“ siekė kurti įrenginius, kurie turėtų aukštos klasės specifikacijas už prieinamą kainą. Tokia strategija buvo itin sėkminga ir 2019 metais buvo priimtas sprendimas išskirti „Redmi“ kaip atskirą prekinį ženklą ir nuo to laiko ji veikia kaip atskira bendrovė.

Praėjusiais metais „Redmi“ vardu pažymėtų telefonų pardavimai siekė maždaug 300 mln., o 2021 metais – 240 mln. 2020 metais bendrovė pardavė 140 mln., o 2019 metais – 100 mln. įrenginių. Akivaizdu, kad „Redmi“ produkcija kasmet susilaukia vis didesnio susidomėjimo.

Per pastaruosius metus, „Xiaomi“ nemažai dėmesio skyrė ne tik prekybai internetu, tačiau ir fizinėse parduotuvėse. Bendrovė atidaro vis daugiau savo parduotuvių ne tik Kinijoje ar Indijoje, tačiau ir Europoje, o tokia plėtra turėtų tęstis ir 2024 metais.

Kaip jau minėjome, „Redmi“ kadaise buvo tik išmaniųjų telefonų serija, o „Xiaomi Redmi Note“ įrenginiai buvo tarp populiariausių bendrovės produktų. Šiai dienai, „Redmi“ pristato ne tik šios linijos modelius, tačiau ir daugybę kitų. Tarp jų patenka ir itin galingi „Redmi K“ serijos flagmanai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas