„Xiaomi“ galimai ruošia naujus „Mix“ serijos įrenginius: aiškėja, kada galime išvysti naująjį „Mix 5“ modelį, tačiau tai ne vienintelis ruošiamas produktas

Lukas Snarskis

2024-01-09, 17:10

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ dar 2021 metų pabaigoje pristatė daugelio ilgai lauktą „Mix 4“ serijos flagmaną. Nuo šios spaudos konferencijos praėjo jau daugiau nei du metai, o atnaujinto modelio gamintojas nepasiūlė iki šiol.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ galimai ruošia naujus „Mix“ serijos įrenginius: aiškėja, kada galime išvysti naująjį „Mix 5“ modelį, tačiau tai ne vienintelis ruošiamas produktas

Daugelis tikėjosi išvysti „Xiaomi Mix 5“ išmanųjį telefoną 2022 metais, o vėliau visų viltys persikėlė į 2023. Tačiau šio flagmano bendrovė nėra pristačiusi iki šiol. Nepaisant to, dabar pasirodė pirmieji pranešimai apie „Xiaomi“ planus ir tikėtina, kad tokį įrenginį galime išvysti jau kitąmet.

Remiantis „GSMChina“ pateikiama informacija, „Xiaomi“ jau kuria naująjį „Mix 5“ išmanųjį telefoną. Nors daug informacijos apie šį modelį nėra pateikiama, tačiau jis buvo aptiktas GSMA IMEI duomenų bazėje, kur jis žymimas 2503AVP01C serijos numeriu. Įdomu tai, jog keturi pirmi skaičiai sufleruoja galimą išleidimo datą.

„Xiaomi“ tokios informacijos nėra patvirtinusi oficialiai, tačiau tikėtina, jog naujasis „Xiaomi Mix 5“ šiemet nedebiutuos, o tai įvyks tik 2025 metais. Kaip atskleidžia šio išmaniojo serijos numeris, pristatymas gali įvykti kitų metų kovo mėnesį. Verta pastebėti, kad būtent kitų metų kovą tikimasi išvysti ir „Xiaomi 15 Ultra“ įrenginį.

GSMA IMEI duomenų bazėje pasirodęs „Xiaomi Mix 5“ serijos numeris atskleidžia ir tai, jog šis išmanusis telefonas bus skirtas Kinijos rinkai. Manoma, kad Europoje šio flagmano pristatymas gali visai neįvykti. Kartu su šia informacija, aiškėja, jog „Xiaomi“ ruošia ir dar vieną išmanųjį.

Neoficialiais duomenimis, Kinijos technologijų milžinė galimai ruošia ir „Xiaomi Mix Flip“ modelį. Kaip sufleruoja šio įrenginio pavadinimas – tai turėtų būti atlenkiamas išmanusis telefonas, kuris konkuruotų su „Samsung“ kuriamais „Galaxy Flip“ serijos produktais. Skelbiama, kad toks „Xiaomi“ telefonas veiktų su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, tačiau daugiau informacijos nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas