„Xiaomi“ jau ruošia 2024 metų flagmanus: paaiškėjo pirmosios jų savybės, o pristatymo galime sulaukti dar šiemet

Lukas Snarskis

2023-07-17, 12:11 (atnaujinta 2023-07-18, 01:18)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įvairių produktų – nuo dantų šepetukų iki elektrinių dviračių. Niekam ne paslaptis, jog šios bendrovės įrenginiai daug dėmesio susilaukia ir Lietuvoje, o populiariausi – išmanieji telefonai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ jau ruošia 2024 metų flagmanus: paaiškėjo pirmosios jų savybės, o pristatymo galime sulaukti dar šiemet

„Xiaomi“ jau kuris laikas ruošiasi naujųjų 2024 metų flagmanų pristatymui, o bendrovės gerbėjai su nekantrumu laukia kada jie debiutuos. Nors iki šiol informacijos apie „Xiaomi 14“ serijos įrenginius buvo nedaug, tačiau jau dabar pasirodė pirmieji pranešimai.

Kaip ir įprasta, „Xiaomi“ turėtų pristatyti bent du modelius – tai „Xiaomi 14“, o taip pat ir „Xiaomi 14 Pro“. Šių išmaniųjų telefonų debiuto laukiama jau lapkričio mėnesį. Tiesa, iš pradžių jie debiutuos tik Kinijos rinkoje, kitų metų vasario mėnesį turėtų atkeliauti ir į Europą.

Dabar aiškėja ir kokiomis baterijomis bus aprūpinti naujausi „Xiaomi“ flagmanai, o taip pat ir kokias įkrovimo galimybes jie galės pasiūlyti. Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi 14“ turės 4 860 mAh bateriją ir palaikys 90 W įkrovimą. Tuo tarpu, „Xiaomi 14 Pro“ turės kiek didesnę 5 000 mAh bateriją ir pasiūlys 120 W greitojo įkrovimo galimybe.

Šaltinių teigimu, abu „Xiaomi 14“ serijos flagmanai turėtų pasiūlyti ir 50W belaidžio įkrovimo galimybę. Verta pastebėti, jog ši informacija atskleidžia ir tai, jog 2024 metų bendrovės flagmanai turės kiek didesnes baterija nei jų pirmtakai. Priminsime, jog „Xiaomi 13“ turėjo 4 500 mAh bateriją su 67 W greitu įkrovimu.

Net neabejojama, jog naujieji „Xiaomi“ išmanieji telefonai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ mikroschemų rinkiniais. Šio lusto pristatymo tikimasi jau spalio mėnesį, o būtent tai ir sufleruoja, jog Kinijos milžinė savo flagmanus pristatys būtent lapkričio mėnesį.

Neoficialiais duomenimis, „Xiaomi 14“ serijos įrenginiai gali pasiūlyti ir pagrindinę kamerą, kuri bus aprūpinta 1 colio sensoriais. Verta paminėti ir tai, jog kiek vėliau bendrovė turėtų pristatyti ir „Ultra“ modelį, kurio debiuto laukiama pirmojo 2024 metų ketvirčio metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas