„Xiaomi“ netyčia atskleidė „Poco F6 Pro“ specifikacijas: paaiškėjo, kad šis išmanusis telefonas bus jau anksčiau pristatyto „Redmi“ modelio kopija

Lukas Snarskis

2024-05-14, 07:55

0 komentarų

Internete jau kuris laikas sklando įvairiausios kalbos apie „Poco F6“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie turėtų būti prieinami ir Europoje. Dabar jau aišku ir kada įvyks oficialus pristatymas. Kompanijos atstovai paskelbė, jog spaudos konferencija bus surengta gegužės 23 dieną.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ netyčia atskleidė „Poco F6 Pro“ specifikacijas: paaiškėjo, kad šis išmanusis telefonas bus jau anksčiau pristatyto „Redmi“ modelio kopija

„Poco“ šį pristatymą surengs Dubajuje, o tiesioginę transliaciją bus galima stebėti ir internetu. Renginio pradžia – 14:00 val. Lietuvos laiku. Visą informaciją, kur ir kaip stebėti šią spaudos konferenciją, rasite ir mūsų portale. Dabar aiškėja ir daugiau informacijos apie „Poco F6 Pro“ modelį.

Gamintojas jau kuris laikas ruošia šį išmanųjį telefoną prekybai, o neseniai pasirodė ir jam skirtas atnaujinimas, nepaisant to, kad oficialus pristatymas dar nėra įvykęs. Tačiau įdomiausia dalis yra ta, jog šio įrenginio kodinis pavadinimas – „Vermeer“.

Toks pat kodinis pavadinimas naudotas ir „Redmi K70“ išmaniajam telefonui. „Xiaomi“ niekuomet nenaudoja to paties kodinio pavadinimo dviem skirtingiems įrenginiams, o tai reiškia, jog „Poco F6 Pro“ bus identiškas „Redmi“ įrenginiui, apie ką buvo kalbama ir anksčiau.

Tai reiškia, kad Išmanusis telefonas bus aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su 1440p raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia bus naudojama 12 bitų panelė, kuri gali atvaizduoti 68,7 mlrd. spalvų, o maksimalus ryškumas gali pasiekti net 4 000 nitų.

Naujasis „Poco F6 Pro“ veiks su „Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei nuo 256 GB vidinės atminties. Čia bus naudojamos LPDDR5X ir UTF 4.0 atmintinės. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu, kas leis šį modelį įkrauti vos per 18 minučių.

„Poco“ šį modelį aprūpino specialiu „P2“ įkrovimo lustu bei „G1“ mikroschemų rinkiniu, kuris skirtas akumuliatoriaus valdymui. Teigiama, jog toks sprendimas leis pagerinti baterijos veikimo laiką ir bendrą energijos sunaudojimą. Išmanusis telefonas taip pat turi ir specialią aušinimo sistemą, kuri apsaugos įrenginį nuo perkaitimo.

Išmaniojo nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.6 diafragma bei optiniu vaizdo stabilizavimu. Didžiuliame kamerų iškilime taip pat įmontuota 8 MP plataus kampo kamera bei 2 MP gylio sensorius. Priekinėje „Poco F6 Pro“ dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas