„Xiaomi“ pagaliau pademonstravo naujausią savo šedevrą: oficialiai pristatytas naujasis „Mix Fold 3“ flagmanas, tačiau europiečiams ir vėl teks nusivilti

Lukas Snarskis

2023-08-16, 20:30 (atnaujinta 2024-06-06, 11:06)

0 komentarų

Jeigu anksčiau gamintojai lenktyniaudavo kameros galimybėmis, vyko ir galios ar baterijų lenktynės, tai dabar tokių iššūkių mažiau. Nepaisant to, jau kuris laikas kuriami sulenkiami išmanieji, kuriems skiriamas vis didesnis ir didesnis dėmesys.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ pagaliau pademonstravo naujausią savo šedevrą: oficialiai pristatytas naujasis „Mix Fold 3“ flagmanas, tačiau europiečiams ir vėl teks nusivilti

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie naują „Xiaomi“ sulenkiamą išmanųjį telefoną, o visai neseniai jis buvo pristatytas ir oficialiai. Kaip ir buvo tikėtasi, Kinijos bendrovės atstovai oficialiai pademonstravo naująjį „Xiaomi Mix Fold 3“, kuris pasiūlys galingas specifikacijas bei atnaujintą sulenkimo mechanizmą, kuris rūpinasi atlenkiamu įrenginio ekranu.

Naujasis „Mix Fold 3“ yra kiek plonesnis nei jo pirmtakas ir atlenkus šį išmanųjį telefoną, korpuso storis siekia 5,26 mm, o sulenkus – 10,89 mm. „Xiaomi“ inžinieriai sukūrė naują pagrindinę plokštę, kurios komponentai išdėstyti vertikaliai, o tai ir leido sumažinti įrenginio korpuso storį.

Išorinėje išmaniojo dalyje rasime 6,56 colių įstrižainės LTPO OLED ekraną, kuris apsaugotas „Gorilla Glass Victus 2“ apsauginiu stiklu, o maksimalus ryškumas siekia 2 2560 nitų. Vidinėje įrenginio dalyje – 8,03 colių įstrižainės sulenkiamas ekranas su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia rasime ir HDR10+ bei „Dolby Vision“ palaikymą.

„Xiaomi“ taip pat sukūrė visiškai naują sulenkimo mechanizmą, kurį sudaro 198 komponentai ir kuris užima 17 proc. mažiau vidinės erdvės. Naujasis lankstas turi 3 elementų struktūrą ir 14 mikroskliaustų, kurie užlenkia pagrindinį sulankstomą ekraną, kad būtų padidintas patvarumas, ir anglies keramikos plieno sukimosi mechanizmą. Naujasis „Xiaomi Mix Fold 3" lankstas taip pat palaiko 45- 135 laipsnių pakreipimo atsidarymą, kuris leidžia telefoną paremti kaip tarsi nešiojamą kompiuterį.

Kalbant apie naujojo „Xiaomi“ flagmanas, čia rasime keturių kamerų sistemą su „Leica“ optika. Pagrindinė kamera aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu, o čia naudojamas „Sony IMX800“ sensorius. Išmanusis taip pat turi 12 MP plataus kampo kamerą, bei du 10 MP objektyvus. Vienas jų – teleobjektyvas su 3x optinio priartinimo galimybe, o antrasis – periskopinis objektyvas su 5x optinio priartinimo galimybe.

„Xiaomi Mix Fold 3“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4 800 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. Šis įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacine sistema bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja.

Pigiausias „Mix Fold 3“ modelis turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, o jo kaina sieks 1 138 eurus. Tiesa, „Xiaomi“, kaip ir anksčiau, neturi planų atgabenti šio sulenkiamo flagmano į Europą ir jis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas