„Xiaomi“ ruošią pirmąjį savo atlenkiamą telefoną: aiškėja pirmosios „Mix Flip“ savybės, viena iš jų – nustebins daugelį

Tomas Eidukevičius

2024-01-24, 14:17 (atnaujinta 2024-07-26, 16:29)

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ dar 2021 metų pabaigoje pristatė daugelio ilgai lauktą „Mix 4“ serijos flagmaną. Naujas modelis gali debiutuoti dar šiemet, tačiau tai būtų ne vienintelė naujiena.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ ruošią pirmąjį savo atlenkiamą telefoną: aiškėja pirmosios „Mix Flip“ savybės, viena iš jų – nustebins daugelį

„Xiaomi“ jau kuris laikas kuria ir atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris turėtų būti žinomas kaip „Xiaomi Mix Flip“. Pirmosios kalbos apie tokį modelį pasirodė dar praėjusių metų rugsėjį, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

Dar nepristatytas „Xiaomi“ atlenkiamas telefonas gavo Kinijos pramonės ir informacinių technologijų ministerijos sertifikatą. Šis dokumentas atskleidžia, jog išmanusis telefonas turėtų palaikyti ir palydovinio ryšio galimybę.

Deja, tačiau viešoje erdvėje pasirodęs „Mix Flip“ modelio sertifikatas neatskleidžia jokių techninių įrenginio charakteristikų. Kaip bebūtų, dar anksčiau buvo skelbiama, jog ši „Xiaomi“ naujiena veiktų su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi, o nugarėlėje turės trigubą kamerų sistemą.

Kaip sufleruoja šio įrenginio pavadinimas – tai turėtų būti atlenkiamas išmanusis telefonas, kuris konkuruotų su „Samsung“ kuriamais „Galaxy Flip“ serijos produktais. Atsižvelgiant, jog pastaruoju metu pasirodo vis daugiau pranešimų – jo pristatymo galime sulaukti dar šiemet.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas