„Xiaomi“ ruošiasi laukiamiausių telefonų pristatymui: lietuvių pamėgta linija sulauks naujų modelių, paaiškėjo ir pirmosios savybės

Lukas Snarskis

2023-06-28, 07:46 (atnaujinta 2023-06-28, 19:02)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įvairių produktų – nuo dantų šepetukų iki elektrinių dviračių. Niekam ne paslaptis, jog šios bendrovės įrenginiai daug dėmesio susilaukia ir Lietuvoje, o populiariausi – išmanieji telefonai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ ruošiasi laukiamiausių telefonų pristatymui: lietuvių pamėgta linija sulauks naujų modelių, paaiškėjo ir pirmosios savybės

Technologijų milžinė dar šiemet ketina pristatyti naujus „Xiaomi 13T“ serijos išmaniuosius telefonus. Šios linijos produktai visuomet sulaukia daugybės susidomėjimo, o to priežastis – puikus kainos ir kokybės santykis. Dabar aiškėja pirmosios naujųjų „Xiaomi 13T“ ir „Xiaomi 13T Pro“ modelių savybės.

Remiantis naujausia informacija, abu išmanieji telefonai bus aprūpinti AMOLED ekranais su 144 Hz atsinaujinimo dažniu, o jų įstrižainės turėtų siekti 6,67 colio. „Xiaomi 13T Pro“ modelis veikiausiai naudos „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesorių, o „13T“ variantas pasiūlys „MediaTek Dimensity 9200“ mikroschemų rinkinį.

„Xiaomi 13T“ turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, o „Pro“ modelis pasiūlys atitinkamai 12 GB ir 512 GB. Abu „Xiaomi“ išmanieji telefonai turėtų būti aprūpinti „Leica“ sprendimais aprūpintomis kameromis, tačiau kokie bus naudojami sensoriai ar kitos savybės – kol kas nėra žinomos.

Pranešama, jog pirkėjus šios „Xiaomi“ naujienos pasieks su jau įdiegta „MIUI 14“ vartotojo sąsaja. Išmanieji telefonai taip pat turės 5 000 mAh talpos baterija. „Xiaomi 13T“ palaikys 67W greitąjį įkrovimą, o „Xiaomi 13T Pro“ pasiūlys net 120W įkrovimo spartą.

Neoficialiais duomenimis, išmanieji telefonai turėtų būti pristatyti jau rugsėjo 1 dieną. Tikėtina, kad abu „Xiaomi“ modeliai pasirodys ir Lietuvoje, tačiau jų kaina mūsų šalies parduotuvėse kol kas nėra žinoma. Jungtinėje Karalystėje „Xiaomi 13T“ turėtų kainuoti 599 svarus, o „Pro“ modelis kainuos maždaug 799 svarus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas