„Xiaomi“ ruošiasi pristatyti pirmąjį savo atlenkiamą telefoną: kompanijos vadovas atskleidė, kodėl naujojo „Mix Flip“ modelio reikėjo laukti taip ilgai

Lukas Snarskis

2024-07-18, 14:55 (atnaujinta 2024-07-26, 16:29)

1 komentaras

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ dar 2021 metų pabaigoje pristatė daugelio ilgai lauktą „Mix 4“ serijos flagmaną. Gamintojas jau kuris laikas kuria ir atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris turėtų būti žinomas kaip „Xiaomi Mix Flip“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Xiaomi“ ruošiasi pristatyti pirmąjį savo atlenkiamą telefoną: kompanijos vadovas atskleidė, kodėl naujojo „Mix Flip“ modelio reikėjo laukti taip ilgai

Pagaliau paaiškėjo ir oficiali naujųjų produktų pristatymo data. „Xiaomi“ atstovai paskelbė, jog nauji sulenkiami įrenginiai bus pristatyti jau liepos 19 dieną. Tiesa, tai bus Kinijos rinkai skirtas pristatymas, o ar šios naujienos ir pasieks Europą – kol kas nėra žinoma.

„Xiaomi“ savo asortimente turi gausybę įvairiausių produktų, tačiau „Mix Flip“ modelis bus pirmasis bendrovės atlenkiamas modelis. Bendrovės generalinis direktorius Lei Junas atskleidė priežastį, kodėl jo valdoma kompanija iki šiol neišleido tokio įrenginio.

Pasak jo, produktas „nebus išleistas, kol nebus paruoštas“. „Xiaomi“ vadovas neseniai paskelbė vaizdo įrašą, kuriame atskleidžia kelių „Mix Flip“ prototipų vidinį dizainą ir paaiškina naudotojams, kodėl „Xiaomi“ atlenkiamas telefonas dar nepristatyta. Toliau galite peržiūrėti prototipų vaizdus.

Kaip matote, pirmasis prototipas turėjo trikampio formos kamerų iškilimą, kuriame taip pat buvo nedidelis ekranas. Nors dizainas buvo unikalus, „Xiaomi“ nusprendė jo atsisakyti, nes mažam ekranui trūko praktiškumo. Mažasis ekranas galėjo būti naudojamas tik pranešimų priminimams.

Antrajame prototipe buvo apskritas išorinis ekranas, integruotas su kameros moduliu. Pranešama, kad „Xiaomi“ planavo išoriniame ekrane pasiūlyti į išmanųjį laikrodį panašią vartotojo sąsają. Šis planas buvo atmestas, nes jo funkcionalumas sutapo su išmaniojo laikrodžio funkcionalumu.

Naujesniame prototipe yra daug didesnis išorinis ekranas, kuriame kameros, kaip pranešama, yra kitoje pusėje. Be to, tiesiog išorinio ekrano dešiniojo rėmelio viršuje yra mygtukas. Šio plano buvo atsisakyta, nes galinės kameros nebuvo galima naudoti asmenukėms daryti.

Galiausiai „Xiaomi“ pavyko įveikti visus apribojimus. Galutinis produktas bus aprūpintas dideliu išoriniu ekranu su siaurais ir beveik vienodais rėmeliais visose keturiose pusėse ir turi dvi apskritas išpjovas galinės kameros sąrankai.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas