„Android“ triukas, kuris pravers daugeliui: kaip greitai pakeisti „Android“ telefono garso išvesties įrenginį?

Artūras Nalivaiko

2023-07-15, 18:30

0 komentarų

Šiuolaikiniai „Android“ telefonai su „Bluetooth 5“ ir naujesnėmis versijomis gali prisijungti prie kelių „Bluetooth“ įrenginių vienu metu. Tai reiškia, kad vienu metu prie telefono galite prijungti dvi ar tris skirtingas belaides ausines ir garsiakalbius.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Android“ triukas, kuris pravers daugeliui: kaip greitai pakeisti „Android“ telefono garso išvesties įrenginį?

Jei prie išmaniojo telefono prijungti įvairūs „Bluetooth“ įrenginiai, garso išvestį galite perjungti į bet kurį pageidaujamą įrenginį. Garsas nėra atkuriamas visuose prijungtuose įrenginiuose. Jei telefonas yra prijungtas prie belaidžių ausinių ir „Bluetooth“ garsiakalbio ir jums kažkas skambina, galbūt nenorėsite atsiliepti per garsiakalbį. Arba galbūt nenorite žiūrėti vaizdo įrašo per garsiakalbį.

Perjungti garso išvestį yra labai paprasta, tačiau galbūt nesate su tuo susipažinę. Šiame vadove išmokysime, kaip pakeisti garso išvestį „Android“ įrenginiuose.

Šiame vadove naudojamos dvi poros belaidžių ausinių, tačiau jis gali būti pritaikytas bet kuriam garso aksesuarui, prijungtam prie jūsų telefono per „Bluetooth“. Kad būtų rodomos toliau pateiktos parinktys, jūsų telefone turi veikti „Android 13“ operacinės sistemos versija.

  1. Paleiskite bet kokį garsą „Android“ telefone, kai yra prijungti keli „Bluetooth“ garso įrenginiai.
  2. Perbraukite žemyn iš viršaus, kad greitai pasiektumėte „Bluetooth“ plytelę sparčiųjų nustatymų meniu.
  3. Paspauskite ir palaikykite „Bluetooth“ parinktį, kad pamatytumėte savo prijungtus įrenginius.
  4. Bakstelėkite įrenginį, kurio garso išvestį norite perjungti.
  5. Garso išvestis iškart pasikeis į pasirinktą įrenginį. Dabartinis įrenginys, kuris atkuria jūsų garsą, prijungtų įrenginių sąraše bus pažymėtas kaip „Aktyvus“.

Jei jūsų telefonas atkuria garsą per ausinių lizdą, galite taip pat lengvai pakeisti garso išvestį. Tiesiog atidarykite parinktį „Prijungti įrenginiai“ telefono nustatymų meniu ir pasirinkite įrenginį.

Priklausomai nuo to, kokia medija atkuriama „Android“ telefone, garso keitimo būdas kartais pasikeičia. Kai atsiliepiate į skambučius, „Google Phone“ programa leidžia perjungti garso įrenginį tiesiai iš programėlės. Kai esate prisijungę prie įrenginio su ausinių lizdu, garso išvesties keitimo parinktis pranešimų srityje rodoma kaip pranešimas.

Tokios programos kaip „Spotify“ leidžia pasirinkti garso išvestį iš programėlės. Jei esate prisijungę prie tos pačios paskyros kitame įrenginyje, netgi iš ten galite pakeisti telefono garso išvestį. Ši funkcija vadinama „Spotify Connect“ ir prieinama tik premium paslaugos prenumeratoriams. Dėl tokių parinkčių „Spotify“ yra viena geriausių muzikos srautinio perdavimo paslaugų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas