Papuoškite savo išmanųjį telefoną: 6 geriausios programėlės, kurios padės papuošti Jūsų įrenginį!

Lukas Snarskis

2020-10-25, 16:30 (atnaujinta 2021-05-13, 03:11)

0 komentarų
Papuoškite savo išmanųjį telefoną: 6 geriausios programėlės, kurios padės papuošti Jūsų įrenginį!

Nusipirkus išmanųjį telefoną – vienas svarbiausių dalykų yra tinkamo ekrano paveiksliuko pasirinkimas. Daugeliui tai gali sukelti nepatogumų, nes „Google“ paieškoje randami vaizdai ne visuomet yra aukštos kokybės, o kartais labai sunku rasti kažką kas tiktų telefonui.

Šiandien norime atkreipti Jūsų dėmesį į šešias „Android“ išmaniesiems telefonams skirtas programėles, kurios leis papuošti Jūsų įrenginį. Kai kurios iš aplikacijų pasiūlys ir papildomų galimybių, kurios patiks tiems, kurie nemėgsta naudoti vieno paveiksliuko ilgą laikotarpį. Taigi, pažiūrėkime.

Wallpaper Changer

Turbūt paprasčiausias būdas pakeisti Android įrenginio foną pagal tvarkaraštį yra įdiegti specialią programą. Kartais pavadinimas tiesiog viską pasako. „Wallpaper Changer“ yra geriausiai žinoma programa, nors „Google Play“ yra ir kitų.

„Wallpaper Changer“ leis Jums pasirinkti kas kiek laiko turėtų būti keistas Jūsų ekrano paveikslėlis, keisi jo poziciją, dydį ir panašius nustatymus pagal tai kaip Jums patinka. Verta paminėti ir tai, jog ši aplikacija turi ir mokamą versiją, kuri suteiks keletą papildomų galimybių.

Šią programėlę parsisiųsti galite paspaudę čia.

IFTTT

Kitas būdas keliems fono paveikslėliams „Android“ įrenginyje yra „If This Then That (IFTTT)“ aplikacija. Ji sujungia programas ir paslaugas naudodamas trigerius, kurie veda prie veiksmų - ir vienas iš palaikomų veiksmų yra prijungto „Android“ telefono fono perjungimas.

Prisiregistravę prie IFTTT ir pradėję dirbti su ekrano fono keitimu, galite pasirinkti įvairių rūšių trigerius: naują nuotrauką aplanke Dropbox, naujai patikusį vaizdą Instagram, naują paveikslėlį iš RSS srauto, kažką iš jūsų Flickr kanalo ir pan.

Pavyzdžiui, mes sukūrėme receptą, norėdami pakeisti foną, kai tik IFTTT rado naują viešą Instagram nuotrauką, padarytą netoliese esančiame miesto centre. Tai nėra toks paprastas sprendimas kaip naudojant specialią programą, tačiau tai suteikia jums daug daugiau lankstumo nustatant rutiną.

Šią programėlę parsisiųsti galite paspaudę čia.

Microsoft Launcher

Dar viena aplikacija, kurią Jums vertėtų išbandyti. „Microsoft Launcher“ Jums gali pasiūlyti „Bing“ darbalaukius, kurie yra atnaujinami kiekvieną dieną. Programėlė gali pasiūlyti ir savaime besikeičiančius ekrano paveikslėlius, kurie parenkami pagal Jūsų buvimo vietą ir pan. Viena įdomiausių detalių yra ta, jog kuo ilgiau naudositės „Microsoft Launcher“, tuo įdomesnė bus Jūsų patirtis.

Šią programėlę parsisiųsti galite paspaudę čia.

Wallpapers by Google

„Wallpapers“ programėlė, kurią sukūrė „Google“ yra tiesiog puiki. Viskas ką Jums reikia padaryti – pasirinkti norimą kategoriją ir gausite daugybę nuostabių darbalaukio paveikslėlių. Šios aplikacijos turinį nuolatos papildo vaizdai iš „Google Earth“, „Google+“ ir kitų „Google“ produktų.

Šią programėlę parsisiųsti galite paspaudę čia.

Muzei Live Wallpaper

Klasikinių meno kūrinių gerbėjams – „Muzei“ yra puikus pasirinkimas. Programoje yra fono paveikslėliai, atkartojantys garsiausius tapytojus, pavyzdžiui, Vincentą van Goghą. Menas taip pat atsitraukia į antrą planą, susiliedamas ir pritemdydamas paveikslą, kad Jūsų piktogramos ir valdikliai būtų dėmesio centre. Taip pat galite valdyti, kaip dažnai „Muzei“ automatiškai keičia jūsų ekrano foną, pasirinkdami įvairius variantus, pradedant 15 minučių intervalais ir baigiant kartą per tris dienas.

Šią programėlę parsisiųsti galite paspaudę čia.

Walli

Tai mūsų mėgstamiausia aplikacija! Jeigu turite naują, aukščiausios klasės telefoną, su aukštos raiškos ekranu – „Walli“ yra pati geriausia opcija. Čia Jūs rasite daugybę nuostabių ekrano paveiksliukų su 4K raiška. Daugybė tokių nuotraukų kūrėjų suteiks Jums galimybę rinktis iš skirtingo stiliaus, spalvinių variantų, o tinkamiausią variantą ras kiekvienas!

Šią programėlę parsisiųsti galite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas