„Google“ paskelbė apie didžiulius „Chromecast“ atnaujinimus: įgaus keletą naujų funkcijų, kurios patiks daugeliui, tačiau tai dar ne viskas

Artūras Nalivaiko

2024-01-15, 07:16 (atnaujinta 2024-01-15, 17:17)

0 komentarų

Kiekvienų metų sausis prasideda didžiule technologijų paroda, kuri kasmet vyksta Las Vegase. „Consumer Electronics Show“ metų pristatoma gausybė naujų produktų bei pademonstruojama įdomių koncepcinių modelių, o CES kasmet sutraukia tūkstančius smalsuolių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ paskelbė apie didžiulius „Chromecast“ atnaujinimus: įgaus keletą naujų funkcijų, kurios patiks daugeliui, tačiau tai dar ne viskas

CES 2024 parodoje šiemet dalyvavo ir „Google“, kuri nepraleidžia galimybės pristatyti naujų savo produktų. Šįsyk, bendrovės atstovai paskelbė apie naujas „Chromecast“ įrenginio funkcijas, kurios turėtų sudominti socialinio tinklo „TikTok“ naudotojus.

„Google“ atstovo Sameero Samato teigimu, nuo šiol „TikTok“ programėlės turinį bus galima iš savo telefono transliuoti tiesiai į „Chromecast“ įrenginį. Pažymima, jog nesvarbu ar jūs turite specialų „Chromecast“ priedelį ar šis sprendimas yra integruotas į jūsų televizorių – ši nauja galimybė bus prieinama visais atvejais.

JAV technologijų bendrovės atstovai patvirtino, jog šiemet bus pristatyta daugiau televizorių, kurie palaiko „Chromecast“ galimybę. Tokią funkciją ketina pasiūlyti LG, „HiSense“ ir TCL bendrovės, o tai reiškia, kad norint pasinaudoti tokiu funkcionalumu – jums nereikės nieko prijungti, pasinaudojant HDMI lizdu.

Dar viena naujovė, kuri turėtų tapti prieinama vėliau šiemet – galimybė perkelti „Spotify“ ar „YouTube Music“ klausomą turinį tiesiai į savo „Chromecast“ įrenginį. Idėja ta, kad, pavyzdžiui, važiuodami namo galėsite klausytis ko nors telefone, o tada sklandžiai perkelti muziką ar podkastą į planšetinį kompiuterį ar garso kolonėlę.

„Google“ teigimu, šiuo metu yra daugiau nei 220 mln. aktyvių įrenginių, kuriuose veikia senesnės kartos „Android TV“ ar „Google TV“ programinės įrangos platformos, kuriose, žinoma, gali būti įdiegtos transliacijos programos, taip pat atkuriami vaizdo įrašai, transliuojami iš prijungtų įrenginių.

Tai reiškia, kad „Chromecast“ standartas ir toliau išlieka vienas plačiausiai palaikomų ir patogiausių būdų perduoti garso ir vaizdo transliacijas iš telefono ar planšetinio kompiuterio į didelio ekrano televizorių. Net „iPhone“ ir „iPad“ įrenginiams skirtos programėlės palaiko „Chromecast“, o tai rodo, koks plačiai paplitęs šis standartas tapo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas