Įprastinė televizija artėja prieš išnykimo ribos: naujausia statistika atskleidžia nepavydėtiną standartinės televizijos situaciją

MiTech.lt

2023-08-16, 20:06

0 komentarų

Įprastinės televizijos populiarumas mažėja jau ne vienerius metus, o pagrindinis jos konkurentas – internetinės platformos, leidžiančios žiūrėti įvairius filmus, serialus, o taip pat ir tuos pačius TV kanalus. Daugelis mūsų naudojasi tokiomis platformomis kaip „Netflix“ ar „Go3“ ir jau seniausiai yra pamiršę apie įprastinę televiziją.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Įprastinė televizija artėja prieš išnykimo ribos: naujausia statistika atskleidžia nepavydėtiną standartinės televizijos situaciją

Liepos mėn. srautinės transliacijos sudarė 38,7 proc. viso žiūrėjimo laiko JAV. Dar 11,6 proc. patenka į kategoriją „Kita“ ir apima kitų įrenginių naudojimą, pavyzdžiui, DVD ir garso įrašų atkūrimą. Kartu tai sudaro 50,3 proc. žiūrėjimo ir pirmą kartą viršija tradicinį televizijos žiūrėjimą.

Tarp transliacijos platformų „YouTube“ pirmauja tarp visų kitų – 9,2 proc. „Netflix“ teko 8,5 proc. srautinės transliacijos dalies, tai dėl didelio įsigyto turinio žiūrėjimo. Serialas „Suits“ („Netflix“) 2023 m. liepą sudarė beveik 18 mlrd. žiūrėjimo minučių. Metais anksčiau serialas „Stranger Things“ taip pat buvo peržiūrėtas beveik 18 mlrd. minučių.

Įprastoms televizijos transliacijoms ir kabelinėms televizijoms prarandant rinkos dalį, nenuostabu, kad srautinių transliacijų prenumerata brangsta. Dauguma pagrindinių transliacijos platformų pastaraisiais mėnesiais padidino prenumeratos kainas, o kai kurios iš jų jas padidino kelis kartus.

Tradicinės televizijos išsigelbėjimas galėtų būti sporto turinys. Pasak „Nielsen“, praėjusį mėnesį sporto transliacijų metu buvo pažiūrėta beveik 25 mlrd. minučių (ir tai liepą, t. y. ne itin aktyvų sporto mėnesį). Rugsėjį galima tikėtis, kad sporto transliacijų žiūrimumas daugiau nei patrigubės, nes koledžų futbolas ir NFL pradės 2023-2024 m. sezonus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas