Dar vienas naujųjų „Xbox“ žaidimas yra nukeliamas į kitus metus

Rokas Gaidys

2020-10-30, 14:40 (atnaujinta 2021-04-27, 00:41)

0 komentarų
Dar vienas naujųjų „Xbox“ žaidimas yra nukeliamas į kitus metus

Vaizdo žaidimų išleidimo datos nukėlimas yra gana dažnas įvykis, ypač šiais metais. Prieš kelias dienas buvo pakeista „Cyberpunk 2077“ išleidimo data, o dar prieš pora mėnesių buvo praneša, kad vienas iš pagrindinių „Microsoft“ projektų „Halo: Infinite“ pasirodys tik kitais metais. Ne paslaptis, kad pagrindinė to priežastis yra COVID-19, kuris privertė beveik visas vaizdo žaidimų kūrimo studijas dirbti iš namų. Savaime suprantama, kad tai lėtina ne tik patį kūrimo procesą, galutinius testavimus, bet ir pačių produktų pristatymą. Vakar buvo paskelbta, kad „Xbox Series“ išleidimo dieną turėjęs pasirodyti „The Ascent“ yra nukeliamas į 2021-uosius metus.

Dar gegužę, per „Xbox Inside“ renginį buvo pirmą kartą parodyta, kaip atrodys naujasis projektas. Iš pirmo žvilgsnio, tai yra kažkas panašaus į „Diablo“ su šaudymo elementais, tačiau šiuo atveju veiksmas vyksta ateityje. Panašu, kad „The Ascent“ taip pat nukels į fantastikos pasaulį, kuriame mums bus suteikiama galimybė įsikūnyti į viena iš milžiniškos korporacijos darbuotojų, kuris gyvena ateities mieste, kuriame yra gausu gyventojų ne tik iš žemės, bet ir iš visos likusios galaktikos. Tačiau daugiau apie pačio žaidimo istoriją informacijos kūrėjai beveik nepateikė.

Tiksli išleidimo data šiuo metu nėra žinoma, tačiau kūrėjai „Neon Giant“ taip pat atskleidė, kad žaidimas bus prieinamas dabartinės ir naujos kartos konsolėms jau 2021-aisiais metais. Taigi „Xbox One“, „Xbox Series“ ir asmeninių kompiuterių su „Windows“ operacine sistema galės mėgautis „The Ascent“. Be to, jis bus nemokamas visiems „Xbox Game Pass“ turėtojams jau išleidimo dieną. „The Ascent“ bus galima žaisti ir su draugais, nes jis palaikys „co-op“ ir vienu metu juo galės naudotis iki 4 asmenų bei jis pasieks 60 kadrų per sekundę dažnį su 4K raiška, naudojant „Xbox Series X“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas