Legendinis „Xbox” žaidimas yra dar kartą nukeliamas

Rokas Gaidys

2020-12-11, 18:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:42)

0 komentarų
Legendinis „Xbox” žaidimas yra dar kartą nukeliamas

Pagalvojus apie išskirtinius, tik atitinkamai konsolei skirtus žaidimus, neretas pirmiausia pamąsto apie „Playstation“, tačiau ir „Xbox“ jų tikrai turi. „Halo“, „Forza“ ar „Ori“- tik keletas žinomesnių projektų, kurių deja, bet negali turėti „PS“ vartotojai. „Xbox Series“ konsolės pasirodė prekyboje prieš mėnesį ir dar senai buvo žadėta, kad su jomis išvysime ir naujausią „Halo“ versiją, tačiau ji buvo nukelta į kitų metų pradžią, tačiau tikėtis, kad ji pasirodys iš karto po naujų nėra realu, nes panašu, kad „Halo: Infinite“ geriausiu atveju pasirodys tik 2021 metų rudenį.

„Gamesindustry.biz“ teigia, kad studijos „343 Industries“, kuri ir yra atsakinga už naująjį „Halo“ vadovas prakalbo apie didžiulius pokyčius žaidime, kurie tikrai nukels jo išleidimo datą į priekį. Po vasarą parodyto pristatomojo klipo kūrėjai susilaukė labai neigiamos reakcijos iš franšizės fanų ir kai kurie net teigė, kad grafika yra panaši į dar 2001 metais pasirodžiusią versiją, tačiau gal taip ir nėra, bet „Halo: Infinite“ tikrai neatrodė panašaus į naujos kartos vaizdo žaidimą. Būtent šios problemos tvarkymas ir yra pagrindinė priežastis, kodėl naujoji šaudyklė pasirodys tik kitų metų rudenį.

Kaip ir ankščiau minėjau, kad „Halo: Infinite“ turėjo pasirodyti su naujosiomis „Xbox Series“ konsolėmis, bet buvo nukeltas dėl daugybės priežasčių, iš kurių suprantama, kad pagrindinė yra Covid-19. Prie to taip pat prisidėjo neigiama reakcija iš kritikų ir pačių žaidėjų, kurią studijos vadovas N. Harrison priėmė ir teigė, kad tuometinė grafika netenkino net jų pačių, o tuo labiau „Halo“ standartų. Galbūt studija buvo spaudžiama iš pačios „Microsoft“, kad kažką parodytų, bet čia jau kitas klausimas.

Taigi „Halo: Infinite“ pasirodys kitų metų antroje pusėje, tiksliau rudenį ir bus prieinamas „Xbox One“, „Xbox Series“ ir asmeninių kompiuterių, su „Windows“ operacine sistema vartotojams. Tiksli išleidimo data nėra žinoma ir panašu, kad ją negreitai sužinosime.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas