Naujosios „PlayStation 5“ konsolės belaukiant: ką rasime šio įrenginio dėžėje, sužinokite ir Jūs!

TechRadar

2020-10-25, 14:30 (atnaujinta 2023-01-17, 15:23)

0 komentarų
Naujosios „PlayStation 5“ konsolės belaukiant: ką rasime šio įrenginio dėžėje, sužinokite ir Jūs!

Iki oficialaus naujosios „Sony“ žaidimų konsolės išleidimo liko vos keletas savaičių. Daugelis žaidimų gerbėjų jau kuris laikas laukia kada pasirodys „PlayStation 5“ ir šių metų pabaiga jiems atneš tikrai puikių naujienų. Kaip jau žinote, lapkričio 12 dieną įvyks oficialia naujųjų konsolių premjera, o iki to liekant vis mažiau laiko – aiškėja ir daugiau įvairių detalių.

„Sony“ visai neseniai pradėjo platinti konsoles žurnalistams ir influenceriams visame pasaulyje ir, galų gale, mes galime pradėti atsakinėti į kai kuriuos pagrindinius klausimus, pavyzdžiui, kas yra dėžutės viduje?

Kaip paaiškėja, atsakymas yra gana paprastas: dėžutės viduje rasite konsolę, belaidį žaidimų pultelį, pačią konsolę, HDMI laidą, kuris beveik neabejotinai suderinamas su HDMI 2.1, taip pat maitinimo laidą, USB-C–USB-A kabelis „DualSense“ valdikliui įkrauti ir vartotojo vadovas/informacija apie garantiją.

Techniškai taip pat gausite vieną žaidimą dėžutėje - tai yra „Astro Playroom“, kuris yra iš anksto įdiegtas kiekvienoje „PlayStation 5“ konsolėje.

PS5 dėžutė - paprasta ir aiški

Dėžutės išorė greičiausiai nepadarys Jums didelio įspūdžio, nes joje nėra jokių naujos kartos žaidimų ekrano kopijų ar šaunių, pažangiausių vaizdų, tačiau ji atlieka savo darbą teikdama pagrindinę informaciją: pavyzdžiui, dar kartą patvirtina, kad mes pačioje konsolėje vietoj pilno 1TB gauname 825GB saugyklos vietos.

Galinėje pusėje matysite informaciją apie naująjį SSD ir pasirinktinio procesoriaus fragmentus, taip pat PS5 atgalinį suderinamumą su PS4 žaidimais po sistemos atnaujinimo. Dėžutės priekyje yra techninės „Sony PlayStation 5“ specifikacijos, kurias jau žinojome: konsolė palaiko 8K, 4K/120 ir HDR išvestis.

Mūsų komanda netrukus taip pat turėtų pradėti naujosios „Sony“ konsolės testavimo darbus, o „PlayStation 5“ apžvalgą artimiausiu metu galėsite rasti mūsų apžvalgų skiltyje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas