„Witcher 4“: Ar bus pasakojama atskira Ciri istorija?

Rokas Gaidys

2020-09-05, 19:10 (atnaujinta 2021-04-27, 00:38)

0 komentarų
„Witcher 4“: Ar bus pasakojama atskira Ciri istorija?

Turbūt pats laukiamiausias šių metų projektas yra „Cyberpunk 2077“. Iš pradžių buvo planuota balandžio mėnesio išleidimo data, tačiau jis buvo nukeltas į rudenį, o „CD Projekt Red“ jau savo planuose turi naują projektą. Greičiausiai tai bus „The Witcher“ serijos tęsinys. O trečioji šio žaidimo dalis pelnė metų vaizdo žaidimo titulą ir ne veltui. „The Witcher 3: Wild Hunt“ buvo tai, ko daugelis nesitikėjo: ir iš grafinės pusės ir iš istorijos pasakojimo jis atrodė tiesiog įspūdingai. Tai pelnė Lenkijos įmonei „CD Projekt Red“ pasaulinį pripažinimą. Na, o dabar jie planuoja ką kurti ateityje.

Na, o kol dar nepamatėme to, ką „Cyberpunk 2077“ mums pasiūlys, tai yra labai sunku prognozuoti koks jų naujasis projektas bus. Dar metų pradžioje pasirodė kalbos apie naująjį raganių. Kaip teigia vienas iš kūrėjų Jakub‘as Szamalek, kad naujasis žaidimas, tarkime „Witcher 4“, bus labiau sutelktas į Geralt‘o įvaikintą dukrą Ciri. Turbūt visi šios franšizės fanai norėtų pamatyti būtent jos istoriją, nes ji yra nuostabiai turtingas, sudėtingas ir įvairiaspalvis veikėjas. Paskutinėje dalyje be jos praleidome daugiau nei 2/3 žaidimo, na aišku dėl savaime suprantamų priežasčių. Manau, kad ateityje dauguma fanų tikrai norėtų sužaisti būtent jai skirtą žaidimą.

Interviu su „VG247“ metu, Jakub‘as teigė, kad jai nebuvo skirta tiek daug laiko, tačiau tai yra galima ištaisyti ateityje. Na, o ir vienoje iš galimų „The Witcher 3: Wild Hunt“ pabaigų Geralt‘as atidavė jai savo kardą, o iš to galima spręsti, kad ji iškeliaus ieškoti naujų nuotykių bei galbūt pasakos savo unikalią istoriją. O kaip teigia Doug‘as Cockle‘as, kuris įgarsino legendinį raganių, „The Witcher 4“ turėtų leisti Geraltui išeiti į užtarnautą poilsį ir sutekti Ciri galimybę sužibėti.

Taigi tai yra tikimybė, nors ir visai maža, kad naujasis jų projektas bus „The Wither 4“ir pagrindinė jo herojė bus būtent Ciri. Na dar nėra aišku, kaip istorija bus tesiama, nes praeitas žaidimas turėjo ne vieną galimą pabaigą, kaip koks „Mass Effect 3“, tačiau iš karto po „Cyberpunk 2077“ išleidimo „CD Projekt Red“ pradės dirbti su nauju projektu, kuris kaip daugelis mano turėtų būti vienoks ar kitoks raganiaus tęsinys.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas