Žaidimų gerbėjai to laukė jau ne vienerius metus: jau šiandien galima išbandyti naują kultinio „Resident Evil“ dalį

Tomas Eidukevičius

2023-03-10, 16:11

0 komentarų

Nesvarbu, kad jam daugiau nei 15-ka metų, tačiau jeigu reikėtų rengti geriausio siaubo žaidimo rinkimus, tai „Resdent Evil 4“ tikrai užimtų aukštą vietą. Iki šių dienų šis projektas yra vertinamas kaip vienas geriausių per visą istoriją ir buvo jau ne vieną kartą prikeltas per įvairias „remastered“ ir „VR“ versijas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Žaidimų gerbėjai to laukė jau ne vienerius metus: jau šiandien galima išbandyti naują kultinio „Resident Evil“ dalį

Iki oficialaus „Resident Evil 4: Chansaw“ išleidimo liko vos keletas savaičių. Kad šis laukimas neprailgtų – šiandien sulaukėme puikių naujienų iš žaidimo kūrėjų „Capcom“, kurie išleido šio žaidimo demo versiją. Pastaroji prieinama jau dabar, o ją įsirašyti gali „PlayStation“ bei „Xbox“ konsolių savininkai, o taip pat ir asmeninių kompiuterių turėtojai.

Šiandien, „Capcom“ surengė spaudos konferenciją, kurioje buvo pristatyta keletas naujienų, tačiau renginio vinimi tapo bandomoji „Resident Evil 4: Chansaw“ versija. Šis žaidimas jau dabar pretenduoja tapti vienu geriausiu šios žaidimų studijos kūriniu. Nors „Resident Evil 2 Remake“ buvo pripažintas pavadinimas, trečioji dalis sulaukė nemažai kritikos. „Resident Evil 3 Remake“ buvo labai trumpas ir turėjo daug pjūvių, palyginti su 1990-ųjų klasika.

Pažvelgus į tai kaip yra anonsuojama nauja „Resident Eveil 4: Chansaw“ dalis, panašu, kad „Capcom“ pasimokė iš savo praeities klaidų ir naujoji versija bus panaši į tą, ką siūlė pati pirmoji žaidimo versija. Kaip bebūtų, belaukiant kovo 24 dienos, kada debiutuos pilna žaidimo versija, kviečiame išbandyti demo variantą, kuris leis susipažinti ir su naujuoju žaidimo blogiuku.

Parsisiųsti „Resident Evil 4: Chansaw“ demo versiją galite čia:


Jeigu nuspręsite išbandyti šią naujieną - pasidalinkite savo įspūdžiais komentaruose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas