Pristatyti naujieji „OnePlus Nord Buds 3 Pro“ belaidžiai ausinukai: puikios triukšmo slopinimo galimybės, ilgai veikianti baterija ir tik 80 eurų siekianti kaina

Lukas Snarskis

2024-07-17, 17:15

0 komentarų

Kaip ir buvo tikėtasi, vakar, antradienį, įvyko „OnePlus“ organizuota spaudos konferencija, kurios metu pristatyta keletas naujų produktų. Neabejotinai laukiamiausia šios dienos naujiena – tai „OnePlus Nord 4“ išmanusis telefonas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatyti naujieji „OnePlus Nord Buds 3 Pro“ belaidžiai ausinukai: puikios triukšmo slopinimo galimybės, ilgai veikianti baterija ir tik 80 eurų siekianti kaina

Apie naująjį „OnePlus Nord 4“ išmanųjį telefoną galite skaityti paspaudę čia. Ir tai buvo ne vienintelė naujiena. Kompanijos atstovai taip pat pristatė ir Europos rinkai skirtą „OnePlus Pad 2“ planšetinį kompiuterį, o taip pat ir naują išmanųjį laikrodį. Tačiau tai dar ne viskas.

Antradienį įvykusios spaudos konferencijos metu, kuri buvo skirta Europos rinkai, pristatyti ir nauji belaidžiai ausinukai. „OnePlus“ atstovai pademonstravo naujuosius „Nord Buds 3 Pro“, kurie bus siūlomi dviejų skirtingų spalvų ir kainuos 80 eurų.

Naujieji „OnePlus Nord Buds 3 Pro“ belaidžiai ausinukai yra aprūpinti 12,4 mm titanizuotais dinaminiais garsiakalbiais bei palaiko SBC ir AAC kodekus. Gamintojo programėlė suteiks ir galimybę patiems derinti ekvalaizerį, kas yra didelis privalumas vidutinės klasės įrenginiuose.

Belaidžiai ausinukai palaiko „Bluetooth 5.4“ belaidžio ryšio technologiją, kas užtikrins sklandžią sąsają su jūsų išmaniuoju telefonu ar kitu prietaisu. „Nord Buds 3 Pro“ aprūpinti ir aktyviu triukšmo slopinimu (ANC), kuris, gamintojo teigimu, triukšmą sumažiną 49 dB.

Verta paminėti ir tai, jog naujieji belaidžiai ausinukai turi IP55 sertifikatą, kas rodo jų atsparumą dulkėms ir nedideliam kiekiui vandens, pavyzdžiui, lietui. Kartu su įkrovimo dėkliuku, „OnePlus Nord Buds 3 Pro“ suteiks 44 valandų klausymosi laiką, o tai užtikrins 440 mAh talpos baterija.

Kaip jau minėjome, šie belaidžiai ausinukai kainuos 80 eurų, o jų prekyba prasidės jau liepos 20 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas