„Realme“ pristatė dvejus naujus belaidžius ausinukus, pademonstruoti du labai panašūs modeliai už patrauklią kainą

Lukas Snarskis

2024-05-12, 19:55

0 komentarų

Įvairios kalbos apie „GT Neo6“ serijos išmaniuosius telefonus sklandė bent keletą savaičių, o neseniai įvyko ir oficialus pristatymas. Tačiau tai nebuvo vienintelė naujiena, apie kurią paskelbė „Realme“ kompanijos atstovai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ pristatė dvejus naujus belaidžius ausinukus, pademonstruoti du labai panašūs modeliai už patrauklią kainą

Kartu su naujuoju „Realme GT Neo6“, apie kurį skaityti galite paspaudę čia, kompanijos atstovai pristatė dvejus belaidžius ausinukus. „Realme“ paskelbė apie naujuosius „Buds Air6“ ir „Buds Air6 Pro“ modelius.

Naujieji „Realme Buds Air6“ ausinukai aprūpinti 12,4 mm dydžio garsiakalbiais, palaiko „Hi-Res“ garsą su LHDC, o taip pat ir aktyvų triukšmo slopinimą (ANC). Belaidžiai ausinukai aprūpinti ir IP55 sertifikatu, kas rodo atsparumą dulkėms ir nedideliam kiekiui vandens.

Gamintojo teigimu, su įjungta ANC galimybe, pilno belaidžių ausinukų įkrovimo turėtų pakakti maždaug iki 6 valandų, o jų įkrovimo dėklas suteiks bendrą 40 valandų laikotarpį.

Kalbant apie „Realme Buds Air6 Pro“, šis variantas taip pat turi dvigubus garsiakalbius. Čia rasime 11 mm žemųjų dažnių garsiakalbius ir 6 mm aukštųjų dažnių garsiakalbius ir palaiko didelės bitų spartos LDAC kodeką.

„Pro“ variantas pasiūlys maždaug 7,5 valandas muzikos klausymosi su ANC funkcija, o bendra grojimo trukmė, įskaitant ir įkrovimo dėkliuką – 40 valandų.

Skelbiama, jog „Realme Buds Air6“ kainuos maždaug 35 eurus, o „Pro“ variantą bus galima įsigyti už maždaug 60 eurų. Informacijos apie šių belaidžių ausinukų pasirodymą Europoje – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas