Lietuvoje prasidėjo naujųjų „Apple“ kompiuterių prekyba: užsisakyti galima jau dabar, tačiau kainos įkandamos tikrai ne visiems

Lukas Snarskis

2023-01-25, 07:33

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Apple“ praėjusią savaitė pažėrė naujienų kompiuterių entuziastams. Bendrovė pristatė naujus mikroschemų rinkinius, apie kuriuos galite skaityti paspaudę čia, o taip pat – ir naujus kompiuterius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Lietuvoje prasidėjo naujųjų „Apple“ kompiuterių prekyba: užsisakyti galima jau dabar, tačiau kainos įkandamos tikrai ne visiems

„Apple“ pristatė atnaujintus „MacBook Pro“ modelius, kurie turės 14 arba 16 colių įstrižaines, o taip pat ir atnaujintą „Mac Mini“ stalinį kompiuterį. Visos šios naujienos pasiūlys ir naujuosius „M2 Pro“ bei „M2 Max“ mikroschemų rinkinius. O dabar prasidėjo ir oficiali jų prekyba, kas leidžia pažvelgti į kainas, kurios bus siūlomos lietuviams.

„MacBook Pro“ kainos Lietuvoje

Pigiausias Lietuvoje parduodamas „MacBook Pro“ modelis, kuris turės 14 colių įstrižainės ekraną, kainuoja 2 499 eurus, o už šią kainą jūs gausite 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės SSD atminties turinį variantą. Norintiems daugiau talpos – teks susimokėti 3 099 eurus. Abu šie variantai pasiūlys „Apple M2 Pro“ mikroschemų rinkinius. Norintiems įsigyti kompiuterį su „M2 Max“ lustu – tai kainuos 3 799 eurus.

„Apple“ pristatė ir didesnius nešiojamų kompiuterių modelius, tačiau ir kainos bus kiek didesnės. 16 colių įsitrižainės ekranu aprūpintas „MacBook Pro“ su „M2 Pro“ lustu ir 16 GB RAM bei 512 GB SSD parduodamas už 3 099 eurus, o daugiau atminties turintis variantas – 3 329 eurus. „MacBook Pro“ su „M2 Max“ mikroschemų rinkiniu yra siūlomas už 4 249 eurus.

Priminsime, jog „Apple“ teigimu, jie pasiūlys iki 20 proc. greitesnį procesoriaus, o taip pat ir 30 proc. greitesnį vaizdo plokštės veikimą. Abiejų dydžių nešiojami kompiuteriai turės tris konfigūracijų kintamuosius. Plačiau apie naujuosius „MacBook Pro“ kompiuterius galite skaityti paspaudę čia.

Tiesa, vertėtų atkreipti dėmesį, jog „MacBook Pro“ nešiojami kompiuteriai su „M2 Max“ mikroschemu rinkiniu bus pristatyti po 4-6 savaičių, nepriklausomai kokio dydžio variantą pasirinksite. Likusios „Apple“ naujienos, bent jau „iDeal“ teigimu, bus pristatytos per 1-3 darbo dienas.

„Mac Mini“ kainos Lietuvoje

Lietuvoje jau prieinami ir trys „Mac Mini“ variantai, o pigiausias jų pasiūlys „Apple M2“ mikroschemų rinkinį, o taip pat ir 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Šis variantas pirkėjams siūlomas už 749 eurus. Norintys turėti kiek daugiau vidinės talpos – turės susimokėti 979 eurus.

Galingiausias „Mac Mini“ variantas, kuris aprūpintas „Apple M2 Pro“ lustu bei 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties siūlomas už 1 599 eurus. Tiesa, visi trys variantai planuojami pristatyti 4-6 savaičių laikotarpyje, o šiuo metu „iDeal“ leidžia pateikti tik registaciją įsigijimui, o ne formuoti pirkinių krepšelį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas