Oficialiai pristatytas naujasis „Honor Watch 4 Pro“ išmanusis laikrodis: stilingas dizainas, puikus funkcionalumas ir iki 10 dienų veikianti baterija

Lukas Snarskis

2023-10-15, 15:30

0 komentarų

Kaip ir buvo tikėtasi, šią savaitę įvyko dar viena „Honor“ spaudos konferencija, kurios metu pademonstruota keletas naujų produktų. Žinoma, bene laukiamiausia naujiena buvo sulenkiamas išmanusis telefonas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Oficialiai pristatytas naujasis „Honor Watch 4 Pro“ išmanusis laikrodis: stilingas dizainas, puikus funkcionalumas ir iki 10 dienų veikianti baterija

Neseniai įvykusioje spaudos konferencijoje, „Honor“ oficialiai pristatė naująjį „Magic Vs2“ sulenkiamą išmanųjį telefoną, apie kurį plačiau skaityti galite paspaudę čia, o kartu su juo buvo pademonstruotas ir naujas išmanusis laikrodis. Kompanijos vadovai oficialiai pristatė „Honor Watch 4 Pro“.

Naujasis laikrodis aprūpintas 1,5 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekranu, kuris palaiko „Always-on Display“ funkciją. „Watch 4 Pro“ taip pat pasižymi nerūdijančio plieno korpusu bei palaiko eSIM su LTE ryšiu. Verta paminėti ir tai, jog laikrodis aprūpintas ir atsparumo vandeniui savybėmis.

„Honor“ teigimu, šis išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui ir plaukiojimas baseine nesukels jokių problemų. Kalbant apie „Watch 4 Pro“ dizainą, nesunku pastebėti dešinėje pusėje esantį krumpliaratį, o žemiau įmontuotas ir dar vienas mygtukas, kuris padės valdyti įrenginį.

„Honor Watch 4 Pro“ aprūpintas GPS ir NFC palaikymu, o stabilų ryšį su išmaniuoju telefonu užtikrins „Bluetooth 5.2“ technologija. Išmanusis laikrodis taip pat turi garsiakalbį ir mikrofoną, kas leis atlikti skambučius nenaudojant telefono. Negana to, tiesiai iš laikrodžio galėsite klausytis muzikos per savo belaidžius ausinukus.

Išmanusis laikrodis taip pat aprūpintas aštuonių kanalų optiniu jutikliu, kuris padės stebėti širdies ritmą ir SpO2 lygį. „Watch 4 Pro“ modelis taip pat palaiko miego ir streso sekimo funkcijas bei visus standartinius sporto režimus. Šio įrenginio veikimą palaikys 480 mAh baterija, kuri, „Honor“ teigimu, gali tarnauti iki 10 dienų įprastai naudojant ir 3 dienas naudojant eSIM režimą. Taip pat palaikomas 4,5 W belaidis įkrovimas.

Naująjį „Honor“ produktą bus galima įsigyti trijų skirtingų spalvų – tai juodos, rudos bei tamsiai žalos, o jo kaina prasidės nuo 210 eurų. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje. Informacijos apie „Watch 4 Pro“ pasirodymą Europoje kol kas nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas