„Samsung“ ruošia pigesnį išmanųjį laikrodį: šiemet turėtumėme sulaukti naujojo „Galaxy Watch FE“ modelio

Lukas Snarskis

2024-04-06, 12:00

0 komentarų

Kalbos apie „Galaxy FE“ serijos išmaniuosius telefonus pernai sklido itin dažnai, o dar prieš pristatant naujus įrenginius buvo kalbama apie šios linijos nutraukimą. Kaip bebūtų, tokios kalbos nepasitvirtino, o dabar aiškėja ir pirmosios detalės apie „Samsung Galaxy S24 FE“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ ruošia pigesnį išmanųjį laikrodį: šiemet turėtumėme sulaukti naujojo „Galaxy Watch FE“ modelio

„Samsung“ jau ruošia naująjį „Galaxy S24 FE“ modelį, o jo pristatymas turėtų įvykti šią vasarą. Tačiau tai ne vienintelis „Galaxy FE“ serijos produktas, kuris bus pristatytas šiemet. Pietų Korėjos milžinė planuoja išleisti ir „Galaxy Watch FE“ išmanųjį laikrodį.

Panašu, jog „Samsung“ šiemet ketina pristatyti daugiau produktų, kurie būtų priskirti „Galaxy FE“ linijai. Neseniai pasirodė pranešimų ir apie sulenkiamus įrenginius, apie kuriuos galite skaityti paspaudę čia, o taip pat ir „Galaxy S24 FE“ išmanųjį telefoną, apie kurį skaityti galite paspaudę čia.

„Samsung Galaxy Watch FE“ turės modelio numerius „SM-R866F“, „SM-R866U“ ir „SM-R866N“, o tai reiškia, kad šis išmanusis laikrodis turėtų būti prieinamas ir Europoje, įskaitant ir Lietuvą. Deja, tačiau techninės šio produkto savybės kol kas nėra žinomos. Neoficialiais duomenimis, laikrodis turėtų būti panašus į „Galaxy Watch4“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas