„Xiaomi“ pristatė jau devintos kartos „Smart Band“ išmaniąją apyrankę: neįtikėtinai pigus produktus pasiūlys dar daugiau galimybių ir nuostabų baterijos tarnavimo laiką

Lukas Snarskis

2024-07-21, 17:15

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ prieš keletą dienų surengė metinę spaudos konferenciją, kurios metu pristatė gausybę naujų produktų. Mes jau rašėme apie naujus sulenkiamus telefonus, tačiau tai nebuvo viskas, ką gamintojas paruošė.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Xiaomi“ pristatė jau devintos kartos „Smart Band“ išmaniąją apyrankę: neįtikėtinai pigus produktus pasiūlys dar daugiau galimybių ir nuostabų baterijos tarnavimo laiką

Kinijoje įvykusio renginio metu debiutavo ir naujasis „Xiaomi Watch S4 Sport“ išmanusis laikrodis, apie kurį skaityti galite čia. Kartu su šiuo laikrodžiu pristatyta ir naujoji „Xiaomi Smart Band 9“ išmanioji apyrankė, kurios kaina prasidės nuo 32 eurų.

Naujoji išmaniosios apyrankės versija turės 1,62 colių įstrižainės AMOLED ekraną, o maksimalus jo ryškumas sieks 1 200 nitų. Ekrano atsinaujinimo dažnis sieks 60 Hz, o naudotojai galės rinktis vieną iš net 200 skirtingų ekrano vaizdų.

„Xiaomi Smart Band 9“ galės stebėti miego struktūrą ir ritmą bei pateikti optimalų miego ciklą. Čia rasime ir daugiau nei 150 treniruočių režimų, įskaitant 10 rūšių bėgimo kursų, kuriuose pateikiami moksliniai patarimai dėl pratybų laiko ir širdies ritmo diapazono, taip užtikrinant moksliškesnes bėgimo rekomendacijas.

„Xiaomi“ atstovų teigimu, jiems pavyko 16 proc. pagerino širdies ritmo jutiklio tikslumą, palyginti su ankstesne karta. Be to, bendrovė bendradarbiavo su Pekino trečiojo universiteto ligonine, kad sukurtų geresnį kvėpavimo problemų aptikimą miegant. O jei pasirinksite NFC versiją - apyrankė galės veikti ir kaip automobilio rakteliai.

Naujoji „Xiaomi Smart Band 9“ žada iki 21 dienos baterijos veikimo laiką, o įjungus „Always On Display“ galimybę - iki 9 dienų su vienu pilnu įkrovimu. Išmanioji apyrankė turi ir linijinį varikliuką ir 20 vibracijos režimų, kas suteiks naudotojams papildomų pasirinkimo galimybių.

Kaip jau minėjome, išmanioji apyrankė kainuos nuo 32 eurų, o pirkėjai galės rinktis rožinės, juodos, baltos ir mėlynos spalvos modelius. „Smart Band 9“ taip pat turės ir daugybės dirželių pasirinkimą, kas leis derinti šį produktą prie jūsų apsirengimo stiliaus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas