Oficialiai pristatytas naujasis „OnePlus Pad Pro“ planšetinis kompiuteris: aukščiausios klasės savybės ir procesorius, kuris iki šiol dar nebuvo naudotas tokiuose įrenginiuose

Lukas Snarskis

2024-06-28, 12:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ anksčiau išleisdavo vos kelis išmaniuosius telefonus per metus, tačiau dabar situacija yra kiek kitokia. Bendrovė kasmet pristato ne tik aukščiausios klasės flagmanus, bet ir nemažai pigesnių modelių, o taip pat ir įvairių kitų produktų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Oficialiai pristatytas naujasis „OnePlus Pad Pro“ planšetinis kompiuteris: aukščiausios klasės savybės ir procesorius, kuris iki šiol dar nebuvo naudotas tokiuose įrenginiuose

Vakar įvyko „OnePlus“ spaudos konferencija, kurios metu debiutavo naujasis „OnePlus Ace 3 Pro“ išmanusis telefonas. Renginio metu buvo pristatyta ir daugiau produktų, o tarp jų ir naujasis „Pad Pro“ planšetinis kompiuteris.

„OnePlus Pad Pro“ yra aukščiausios klasės bendrovės planšetė, kuri pasižymi 12,1 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su 2 120 x 3 000 taškų raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Naujasis modelis pasižymi 7:5 kraštinių santykiu, o taip pat palaiko ir „Smart Stylus Pro“.

Planšetinio kompiuterio veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesorius su 8 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 128 GB arba 512 GB vidinės atminties. „Pad Pro“ modelį energija aprūpins 9 510 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog ši planšetė tapo pirmąja rinkoje, kuri veiks su anksčiau įvardintu procesoriumi.

Naujoji „OnePlus“ planšetė pirkėjams bus siūlomas pilkos ir žalios spalvų, o Kinijoje šios naujienos kaina prasidės nuo 375 eurų. Tiesa, kol kas nėra žinoma ar „Pad Pro“ atkeliaus ir į Europą, tačiau tokia informacija turėtų paaiškėti artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas