Savaitės apklausos rezultatai: paaiškėjo, kaip dažnai lietuviai apsiperka tokiose internetinėse platformose kaip „Aliexpress“ ar „Temu“, rezultatai nustebins daugelį

Arnas Balčiūnas

2024-02-12, 15:20

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Savaitės apklausos rezultatai: paaiškėjo, kaip dažnai lietuviai apsiperka tokiose internetinėse platformose kaip „Aliexpress“ ar „Temu“, rezultatai nustebins daugelį

Daugelis lietuvių jau seniai pamėgo apsipirkti kiniškose internetinėse parduotuvėse. „Aliexpress“ yra turbūt populiariausia tokia platforma, o dar visai neseniai į šią rinką įsiveržė ir dar viena Kinijos kompanija, kuri pasauliui pasiūlė „Temu“.

Šios dvi platformos yra populiarios ne tik Lietuvoje, bet ir daugelį kitų šalių. Tačiau kaip dažnai jose apsiperka lietuviai? Praėjusią savaitę būtent tokį klausimą kėlėme savo skaitytojams. Apklausoje dalyvavo daugiau nei 400 mūsų portalo lankytojų, o rezultatai – kiek netikėti.

Paaiškėjo, jog net 60 proc. mūsų lankytojų neperka iš tokių parduotuvių kaip „Aliexpress“ ar „Temu“. 22 proc. apklaustųjų balsavo, kad šiose platformose apsiperka kartą per mėnesį, o 11 proc. apklaustųjų pažymėjo opciją, kurioje teigiama, kad apsiperka daugiau nei dukart per mėnesį.

Iki dviejų kartų „Aliexpress“ ar „Temu“ platformose apsiperka 6 proc. balsavusiųjų. Jeigu nespėjote sudalyvauti šiame balsavime – kviečiame pasidalinti savo apsipirkimo įpročiais komentarų skiltyje.

Dabar turime ir specialų pasiūlymą jums. Paspaudę čia bei užsiregistravus „Temu“ internetinėje parduotuvėje bei parsisiuntus jos programėlę – jūs gausite 100 eurų vertės nuolaidų kuponų rinkinį, o taip pat ir 30 proc. nuolaidą pirmam savo užsakymui. Viskas, ką jums reikia padaryti – užsiregistruoti ir parsisiųsti programėlę paspaudus šią nuorodą.

Būtina atkreipti dėmesį, jog šis pasiūlymas galioja tik tiems, kurie dar nėra užsiregistravę „Temu“ platformoje ir iki šiol neturėjo parsisiuntę programėlės. Daugiau informacijos apie šią internetinę parduotuvę rasite paspaudę čia.

Neblėstantis „Aliexpress“ populiarumas ir viskas, kas svarbu

Daugelis lietuvių apsipirkinėja „Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje, kur galima rasti milijonus įvairiausių prekių – nuo elementariausių smulkmenų iki kompiuterių, telefonų ar įvairių kitų prietaisų. Tačiau norint sėkmingai apsipirkti ir neturėti papildomų rūpesčių dėl prekių pristatymo – reikia žinoti keletą gudrybių, kurios padės to išvengti.

Norint sėkmingai apsipirkti „Aliexpress“ platformoje – rekomenduojame turėti savo paskyrą. Norėdami ją susikurti – spauskite čia. Tai leis užtikrinti, jog matote teisingą informaciją apie pristatymo galimybes bei kainas, o taip pat nereikės nurodyti pristatymo adreso, kiekvieną kartą apsiperkant. Žinoma, tuo pačiu galėsite išsaugoti ir kelis adresus, kas suteiks dar daugiau patogumo.

Turėdami „Aliexpress“ jūs vienoje vietoje galėsite matyti visus savo užsakymus bei kitą svarbią informaciją, taip pat galėsite nusistatyti numatytąją valiutą ar pan. Kai paskyra sukurta – laikas pradėti apsipirkimą, o čia yra keletas svarbių niuansų, apie ką plačiau skaityti galite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas