„MT Group“ pasirašė didelės apimties statybos darbų sutartį: statys naują 60 MW boilerių stoties infrastruktūrą Brunsbutelio SGD terminale Vokietijoje

Pranešimas spaudai

2024-10-05, 16:34

0 komentarų

„MT Group“, vystanti strateginius energetikos ir pramonės infrastruktūros projektus Europoje, pasirašė didelės apimties statybos darbų sutartį su energetikos vystymo bendrove „Gasfin Development“ („Gasfin“).

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„MT Group“ pasirašė didelės apimties statybos darbų sutartį: statys naują 60 MW boilerių stoties infrastruktūrą Brunsbutelio SGD terminale Vokietijoje

Sutartis apima 60 MW galios boilerių stoties statybos ir montavimo darbus Vokietijos valstybinės bendrovės „Deutsche Energy Terminal GmbH“ valdomame Brunsbutelio FSRU suskystintų gamtinių dujų (SGD) terminale.

„Šis projektas atitinka ilgalaikę „MT Group“ strategiją siekti lyderystės įgyvendinant Europos energetikos transformaciją. Pasitelkdami savo ilgametę SGD projektų vystymo patirtį, mes ne tik prisidėsime prie Vokietijos energetinės nepriklausomybės, bet ir įtvirtinsime savo siekį kurti modernią ir tvarią energetikos infrastruktūrą visame regione. Šio „Gasfin“ projekto įgyvendinimas pademonstruos plačias „MT Group“ galimybes atliepti pačius aukščiausius techninius bei veiklos organizavimo standartus ir reikšmingai sustiprins mūsų paslaugų portfelį,“ – teigia „MT Group“ vadovas Mindaugas Zakaras.

Būsimos boilerių stoties tikslas – užtikrinti SGD išdujinimą Vokietijos plaukiojančiame SGD terminale ir didinti jo efektyvumą bei našumą. Pagal šią sutartį „MT Group“ atliks bendruosius statybos ir mechaninius darbus, įskaitant technologinės įrangos, elektros ir automatikos sistemų montavimą bei paleidimą, taip pat administruos su statybomis susijusių procesų vykdymą. Šiuo metu „MT Group“ jau pradėjo pasiruošimo darbus, projekto statybos darbų pradžia numatyta dar šiemet.

„MT Group“ yra pirmaujanti „iki rakto“ projektų rangovė, statanti ypatingos svarbos energetikos ir pramonės infrastruktūros objektus visoje Europoje. Atsinaujinančios energetikos, vandenilio ir anglies dioksido surinkimo įrenginių projektavimas, inžinerija bei statyba prisideda prie „MT Group“ lyderystės tvarių inžinerinių sprendimų rinkoje.

Bendrovė taip pat yra viena iš steigėjų viename didžiausių atsinaujinančios energijos projektų pasaulyje – „Green Energy Park Global“. Šis projektas numato gaminti žaliąjį vandenilį, kuris dėl savo konkurencingos kainos ir pramoninių pajėgumų padės įgyvendinti dekarbonizacijos tikslus nuo CO2 labiausiai priklausančiuose sektoriuose, įskaitant transportą ir energetiką.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas