Naujausias „Redmi“ vidutinės klasės telefonas muša pardavimų rekordus: fiksuojami rezultatai, kokių Kinijoje nepavyko pasiekti jokiam kitam gamintojui

Lukas Snarskis

2024-10-05, 14:55

0 komentarų

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie „Redmi Note 14 Pro“ serijos išmaniuosius telefonus. Kinijos kompanijos „Redmi“ atstovai pagaliau juos pristatė ir oficialiai.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Naujausias „Redmi“ vidutinės klasės telefonas muša pardavimų rekordus: fiksuojami rezultatai, kokių Kinijoje nepavyko pasiekti jokiam kitam gamintojui

Neseniai įvykusio renginio metu pademonstruoti du modeliai – ta „Redmi Note 14 Pro, o taip pat ir „Note 14 Pro+“. Pastarasis įrenginys susilaukia nemažai susidomėjimo Kinijoje, kur užfiksuotas pirmosios savaitės pardavimų rekordas.

„Redmi“ išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad „Redmi Note 14 Pro+“ išmanusis telefonas pagerino pirmosios savaitės pardavimų rekordą tarp visų „Android“ įrenginių, kurie patenka į šį kainos segmentą. Deja, tačiau konkretūs skaičiai nėra pateikiami.

Priminsime, jog „Redmi Note 14 Pro+“ nustebins ir savo kameromis bei didelės talpos silicio – anglies anodo baterija. Išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu. Čia naudojama 12 bitų panelė su 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu, o taip pat ir „Dolby Vision“ ir HDR10+ palaikymu.

Ši „Redmi“ naujiena veiks su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 3“ procesoriumi ir turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Tiesa, mažesnės atminties lustai yra kiek senesnės kartos. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 6 200 mAh talpos silicio ir anglies anodo baterija su 90W greituoju įkrovimu.

Naujasis „Redmi Note 14 Pro+“ nustebins savo triguba kamerų sistema. Pagrindinis objektyvas naudoja „OmniVision Light Hunter 800“ sensorių, kuris buvo panaudotas ir „Civi 14“ modelyje. Tai 1/1,55 colio jutiklis (1,0 µm pikselių), pasižymintis 13,2 EV dinaminiu diapazonu ir pažangiu dvigubu savituoju ISO. Jis yra už ryškaus f/1,6 diafragmos objektyvo su OIS.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime ir dar vieną 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, kuris skirtas portretams, o taip pat pasiūlys ir 5x priartinimą be kokybės praradimų. Trečiasis „Note 14 Pro+“ modelio objektyvas – 8 MP plataus kampo kamera.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas