Barselonoje – karščiausių „Honor“ naujienų debiutas Europoje: paaiškėjo, kada mūsų regione debiutuos „Magic6“ serijos flagmanai ir įspūdingas sulenkiamas įrenginys

Lukas Snarskis

2024-01-29, 13:57

0 komentarų

Iki Barselonoje įvyksiančios kasmetinės „Mobile World Congress“ mobiliųjų technologijų parodos lieka vis mažiau laiko. Vasario pabaigoje į Barseloną atvyks daugybė kompanijų, o čia savo naujausius produktus ketina pademonstruoti ir „Honor“ atstovai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Barselonoje – karščiausių „Honor“ naujienų debiutas Europoje: paaiškėjo, kada mūsų regione debiutuos „Magic6“ serijos flagmanai ir įspūdingas sulenkiamas įrenginys

Kinijos kompanija „Honor“ ketina dalyvauti MWC 2024 parodoje, o jos metu bus pademonstruotos europiečiams skirtos naujienos. Bendrovės atstovai oficialiai patvirtino, jog Barselonoje bus pristatyti tarptautinei rinkai skirti „Magic6“ serijos išmanieji telefonai, o taip pat ir „Magic V2 RSR Porsche Design“ sulenkiamas flagmanas.

Pranešama, jog speciali spaudos konferencija įvyks jau vasario 25 dieną, likus dienai iki „Mobile World Congress 2024“ parodos starto. „Honor“ pristatymo pradžia numatyta 15:00 val. Lietuvos laiku, o šį renginį bus galima stebėti ir „YouTube“ platformoje.

„Honor Magic6“ serijos įrenginiai Kinijoje debiutavo dar prieš keletą savaičių, o šią liniją sudaro du įrenginiai – tai „Honor Magic6“ ir „Magic6 Pro“. Neseniai buvo pristatytas ir specialaus leidimo „Magic V2 RSR“ variantas, kuris jau dabar prieinamas Kinijoje. Kaip bebūtų, visos šios naujienos Barselonoje bus pristatytos ir Europos rinkai.

Priminsime, jog „Magic6“ serijos įrenginiai aprūpinti 6,8 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekranais su Full HD+ raiška bei kintančiu atsinaujinimo dažniu iki 120 Hz. „Honor Magic6“ serijos įrenginiuose naudojami ekranai turi kiek lenktus kraštus, o maksimalus jų ryškumas siekia net 5 000 nitų.

Standartinis „Magic6“ serijos modelis priekinėje dalyje turi nedidelį apskritimą, kur įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. „Honor Magic6 Pro“ turi piliulės formos išpjovą, kur rasime ne tik asmenukių kamerą, bet ir 3D veido atpažinimo technologiją.

Abu išmanieji telefonai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriais bei pasiūlys 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) ir iki 512 GB vidinės atminties. Tiesa, „Pro“ variantas turi opciją ir su 1 TB vidinės talpos. Šios serijos išmanieji pirkėjus pasieks su „MagicOS 8.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinės sistemos versiją. Plačiau apie šiuos modelius galite skaityti paspaudę čia.

Kalbant apie „Honor Magic V2 RSR Porsche Design“, tai šis sulenkiamas išmanusis telefonas pasižymi tokiomis pačiomis savybėmis kaip ir standartinis „Magic V2“ modelis, tačiau, žinoma, jo dizainas sulaukė nemažų atnaujinimų.

Riboto leidimo sulenkiamas įrenginys yra kultinės „Porsche Agate Grey“ spalvos, o nugarėlė dizainas papuoštas firminiu „Porsche Flyline“ stiliumi – nuožulniai nusileidžiančios linijos. „Flyline“ reiškia agresyvumą, būtent todėl „Magic V2 RSR“ modelio galinės dalies dizainas atrodo taip, tarsi važiuotų dideliu greičiu, net kai telefonas stovi vietoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas