Daugėja informacijos apie metų pabaigoje pasirodantį „Vivo X200“ išmanųjį telefoną: turės ne tik galingą „MediaTek“ procesorių, bet ir kompaktiško dydžio ekraną

Lukas Snarskis

2024-07-01, 09:00

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Daugėja informacijos apie metų pabaigoje pasirodantį „Vivo X200“ išmanųjį telefoną: turės ne tik galingą „MediaTek“ procesorių, bet ir kompaktiško dydžio ekraną

Kinijos technologijų bendrovė šiemet jau pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o dabar aiškėja ir tolimesni „Vivo“ planai. Spalio mėnesį tikimasi, jog „Qualcomm“ pristatys „Snapdragon 8 Gen 4“ lustą, o „MediaTek“ turėtų pateikti savo atsakymą ir pademonstruoti „Dimensity 9400“ mikroschemų rinkinį.

„Vivo“ ketina būti vienais pirmųjų, kurie panaudos naująjį „MediaTek“ lustą, praneša šaltiniai Kinijoje. Kinijos kompanijos vadovai šį mikroschemų rinkinį turėtų panaudoti „Vivo X200“ serijos išmaniuose telefonuose, o jų turėtų būti pristatyti bent du – tai „X200“ ir „X200 Pro“.

Dabar aiškėja daugiau informacijos apie naująjį „Vivo X200“ modelį, kuris, kaip jau minėjome, veiks su „MediaTek Dimensity 9400“ procesoriumi. Išmanusis telefonas taip pat turės 1.5K raiškos ekraną, kuris bus kompaktiško dydžio bei plokščiomis kraštinėmis.

Šio „Vivo“ įrenginio nugarėlėje turėtumėme rasti ir tris 50 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintas kameras. Viena iš jų veikiausiai naudos 3x optinio priartinimo galimybę suteikiantį periskopinį objektyvą. Žinoma, Vivo“ čia panaudos ir savo nuotraukų apdorojimo lustą.

Išmanusis telefonas taip pat turės po ekranu įmontuotą optinį pirštų antspaudų jutiklį. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada gali debiutuoti šis ir kiti „X200“ serijos įrenginiai. Tikėtina, kad „Vivo“ pristatymą galėtų surengti lapkričio pabaigoje arba gruodžio pradžioje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas