HMD ruošia ir dar vieną išmanųjį telefoną: pasirodė dar nepristatyto „HMD Atlas“ įrenginio nuotraukos ir specifikacijos, žinoma ir galima jo kaina

Lukas Snarskis

2024-06-10, 07:55

0 komentarų

Kinijos kompanija paskelbė apie planus kurti elektronikos produktus, įskaitant ir išmaniuosius telefonus, kurie bus pažymėti jau ne „Nokia“, o HMD prekiniu ženklu. Ir nors pirmųjų produktų buvo laukiama vasara, tačiau naujienos pasirodo jau dabar.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
HMD ruošia ir dar vieną išmanųjį telefoną: pasirodė dar nepristatyto „HMD Atlas“ įrenginio nuotraukos ir specifikacijos, žinoma ir galima jo kaina

HMD atstovai neseniai pristatė naujuosius „Pulse“ serijos išmaniuosius telefonus – tai standartinis „Pulse“, o taip pat ir „HMD Pulse+“ ir „Pulse Pro“ variantai. Apie juos skaityti galite paspaudę čia. Dabar ruošiamasi pristatyti ir dar kelias naujienas.

Kompanijos atstovai ketina pristatyti naująjį „HMD Skyline“, o taip pat ir „HMD Atlas“ išmanųjį telefoną. Internete neseniai pasirodė pirmieji pranešimai būtent apie šį įrenginį, kuris turėtų tapti dar 2022 metais išleisto „Nokia G400“ atnaujinimas.

Pasirodžiusios nuotraukos atskleidžia, jog šis įrenginys turi plokščią korpusą su stačiakampiu kameros moduliu nugarėlėje. Priekinėje dalyje yra ploni rėmeliai su skylute, skirta asmenukių kamerai. Vaizduose matome alyvuogių žalios spalvos atspalvio, tačiau tikėtina, kad yra ir kitų spalvų variantų.

„HMD Atlas“ turėtų būt aprūpintas 6,64 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmaniojo telefono veikimą veikiausiai palaikys „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2“ procesorius su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties.

Šis HMD modelis nugarėlėje turės dvi kameras, o pagrindinė jų veikiausiai naudos 48 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta rasime ir 5 MP plataus kampo objektyvą. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje – 16 MP smenukių kamera.

„HMD Atlas“ veikimą turėtų palaikyti 5 500 mAh talpos baterija su „Quick Charge 4.0“ greitojo įkrovimo technologija. Išmanusis taip pat turės ausinių lizdą ir šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada debiutuos šis įrenginys. „HMD Atlas“ turėtų kainuoti maždaug 223 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas