Milžiniško susidomėjimo sulaukė dar nepristatytas „Huawei“ šedevras: išskirtinis „Mate XT“ sulenkiamas modelis jau sulaukė milijonų rezervacijų, skaičius nustebins daugelį

Lukas Snarskis

2024-09-09, 17:55

0 komentarų

Neseniai paaiškėjo, jog pirmojo trigubai sulenkiamo „Huawei“ išmaniojo telefono pristatymas įvyks jau rugsėjo 10 dieną. Kompanijos atstovai išplatino šio renginio reklaminę nuotrauką, kur pavaizduotas būtent toks įrenginys su dviem priešingais vyriais.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Milžiniško susidomėjimo sulaukė dar nepristatytas „Huawei“ šedevras: išskirtinis „Mate XT“ sulenkiamas modelis jau sulaukė milijonų rezervacijų, skaičius nustebins daugelį

Įvairios kalbos apie pirmąjį „Huawei“ sulenkiamą išmanųjį telefoną su dviem lenkimo mechanizmais sklando jau keletą savaičių. Iki šiol nebuvo žinoma kaip toks įrenginys galėtų vadintis, tačiau dabar paaiškėjo, kad jo pavadinimas bus „Huawei Mate XT“.

Iki oficialaus šio įrenginio pristatymo likus vos keletui dienų, daugėja informacijos ir apie jo technines savybes. „Huawei Mate XT“ turės dvi atmintinių versijas – viena pasiūlys 16 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties, o brangesnis modelis turės atitinkamai 16 GB ir 1 TB.

Dar rugsėjo 7 dieną buvo pradėta ir šio išskirtinio sulenkiamo telefono išankstinį prekyba, o praėjus vos dviem dienoms – aiškūs pirmieji to rezultatai. „Huawei Mate XT“ įrenginys buvo užsakytas jau net 3 mln. kartų. Tai akivaizdus susidomėjimo ženklas, net jei jis nebūtinai reiškia pardavimus.

Naujasis „Mate XT“ modelis bus siūlomas keturių skirtingų spalvų – juodos, raudonos, baltos ir žalios. Neoficialiais duomenimis, vidinis šio prietaiso ekranas turėtų būti 10 colių įstrižainės, o jo viršuje bus įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti kamera.

Išmaniojo telefono nugarėlėje turėtų būti įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti pagrindinė kamera, o taip pat ir 13 MP plataus kampo objektyvas. „Huawei Mate XT“ turės ir periskopinį objektyvą, tačiau jo techninės savybės kol kas nėra žinomos.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kiek turėtų kainuoti šis „Huawei“ šedevras. Neoficialiais duomenimis, jo kaina turėtų siekti maždaug 1 900 eurus. Kaip bebūtų, tokia kaina dar nėra patvirtinta oficialiai. Išmaniojo telefono pristatymas įvyks jau rytoj, rugsėjo 10 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas