Naujausių „Xiaomi“ flagmanų pristatymas – jau netrukus: paaiškėjo, kada sulauksime oficialaus „Xiaomi 15“ ir „Xiaomi 15 Pro“ modelių debiuto, tačiau europiečiams teks ir vėl laukti ilgiau

Lukas Snarskis

2024-10-03, 08:43

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ jau ruošia naujuosius „Xiaomi 15“ serijos išmaniuosius telefonus. Kaip žinia, šie įrenginiai turėtų debiutuoti šių metų pabaigoje, o tarptautinis jų debiutas įvyks tik 2025 metais. Tačiau gamintojas darbus pradeda gerokai anksčiau.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Naujausių „Xiaomi“ flagmanų pristatymas – jau netrukus: paaiškėjo, kada sulauksime oficialaus „Xiaomi 15“ ir „Xiaomi 15 Pro“ modelių debiuto, tačiau europiečiams teks ir vėl laukti ilgiau

Internete jau kuris laikas kalbama apie artėjantį „Xiaomi 15“ serijos išmaniųjų telefonų debiutą, kuris Kinijoje įvyks dar šį mėnesį. Nors anksčiau buvo skelbiama, jog oficialus pristatymas turėtų įvykti spalio 23 dieną, tačiau dabar paaiškėjo, kad renginys numatytas kiek anksčiau.

Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi“ flagmanai šiemet bus pristatyti jau spalio 20 dieną. Tiesa, ši spaudos konferencija bus skirta tik Kinijos rinkoje, o tarptautinio debiuto teks laukti iki kitų metų. Abu šios serijos išmanieji telefonai turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ mikroschemų rinkiniais.

Priminsime, jog „Xiaomi 15“ turės 6,36 colių įstrižainės ekraną su 1.5K raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia bus naudojama 1 400 nitų ryškumą galinti pasiūlyti panelė. Išmanusis telefonas taip pat turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir iki 1 TB vidinės atminties.

„Xiaomi“ įrenginio veikimą turėtų palaikyti 4 800 – 4 900 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu ir 50W belaidžio įkrovimo galimybe. Nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų bus 50 MP raiškos, čia ketinama panaudoti „OmniVision OV50H“ sensorių. Išmanusis taip pat turės ir plataus kampo bei 3x optinį priartinimą siūlantį objektyvą. Priekinėje dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

Kalbant apie „Xiaomi 15 Pro“, išmanusis telefonas turės 6,73 colių įstrižainės ekraną su 2K raiška. Šio ekrano maksimalus ryškumas taip pat sieks 1 400 nitų. Įrenginio veikimą palaikys 5 400 mAh talpos baterija su 120W greituoju ir 80W belaidžiu įkrovimu.

Telefono nugarėlėje turėtumėme rasti 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią pagrindinę kamerą, o taip pat ir tokios raiškos plataus kampo bei periskopinį teleobjektyvą. Pastarasis „Xiaomi 15 Pro“ pirkėjams suteiks 3x optinio priartinimo galimybę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas