Pristatyta naujoji „Tecno Camon 30“ išmaniųjų telefonų serija, paskelbtos pagrindinės naujųjų įrenginių specifikacijos, tačiau jų prekybos dar teks palaukti

Tomas Eidukevičius

2024-03-01, 09:00

0 komentarų

Barselonoje vyksta kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Jau pirmosiomis dienomis buvo galima išvysti gausybę naujienų, o kai kurios bendrovės demonstruoja ir išskirtinius produktus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pristatyta naujoji „Tecno Camon 30“ išmaniųjų telefonų serija, paskelbtos pagrindinės naujųjų įrenginių specifikacijos, tačiau jų prekybos dar teks palaukti

Dar savaitės pradžioje, Kinijos koncernui „Transsion“ priklausanti bendrovė „Tecno“ surengė spaudos konferenciją, kurios metu debiutavo naujasis „Tecno Pova 6 Pro“. Tačiau tai nėra vienintelė šios kompanijos naujiena, susijusi su išmaniaisiais telefonais.

Kinijos gamintojas pristatė ir „Camon 30“ išmaniųjų telefonų seriją, o ją sudaro trys įrenginiai – tai „Camon 30 5G“, „Camon 30 Pro 5G“ ir „Tecno Camon Premier 5G“. Šiame tekste apžvelgsime pirmuosius du modelius, o apie „Premier 5G“ variantą galite skaityti paspaudę čia.

Tecno Camon 30 Pro 5G

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 144 Hz atsinaujinimo dažniu bei 1 080 x 2 436 taškų raiška. Priekinėje dalyje rasime ir 50 MP raiškos vaizdo jutikliu pasižyminčią asmenukių kamerą. Šis „Tecno“ modelis veiks su „MediaTek Dimensity 8200 Ultra“ procesoriumi.

Naujasis „Camon 30 Pro 5G“ įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 70W greituoju įkrovimu. Telefono nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su optini vaizdo stabilizavimu. Čia taip pat yra 50 MP plataus kampo bei 2 MP makro objektyvas.

Gamintojas neatskleidė kiek operatyviosios (RAM) turės šis išmanusis, tačiau žinoma, jog ketinama pasiūlyti 256 GB vidinės atminties. „Tecno Camon 30 Pro 5G“ taip pat aprūpintas stereo garsiakalbiais su „Dolby Atmos“, „Bluetooth 5.2“ palaikymu.

Tecno Camon 30 5G

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinėje dalyje rasime ir 50 MP raiškos vaizdo jutikliu pasižyminčią asmenukių kamerą. Šio modelio veikimą palaikys „Dimensity 7200“ mikroschemų rinkinys.

„Tecno Camon 30 5G“ nugarėlėje taip pat turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu. Čia rasime ir 2 MP gylio sensorių bei dar vieną papildomą jutiklį. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 70W greituoju įkrovimu.

Skelbiama, jog naujoji „Tecno Camon 30“ serija, įskaitant ir „Premier“ modelį, prekyboje pasirodys antroje metų pusėje. Deja, tačiau gamintojas neatskleidė šio išmaniojo telefono kainos ir tai paaiškės tik vėliau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas