„Samsung“ sulenkiami telefonai keliauja į pavėsį: „Honor“ pristatė naująjį savo flagmaną, kuris nustebins ne tik savo plonumu ir lengvumu, bet ir techninės savybėmis

Lukas Snarskis

2024-07-12, 11:52 (atnaujinta 2024-07-12, 23:36)

7 komentarai (-ų)

„Honor“ jau kuris laikas anonsavo dar vieną naują sulenkiamą išmanųjį telefoną, o dabar jis pristatytas ir oficialiai. Kaip ir tikėtasi, šiandien surengtos spaudos konferencijos metu pristatytas naujasis „Magic Vs3“ išmanusis, kuris pasiūlys keletą svarbių atnaujinimų bei dar plonesnį korpusą.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Samsung“ sulenkiami telefonai keliauja į pavėsį: „Honor“ pristatė naująjį savo flagmaną, kuris nustebins ne tik savo plonumu ir lengvumu, bet ir techninės savybėmis

Tačiau tai nebuvo vienintelė Kinijos bendrovės naujiena. Kartu su naujuoju „Magic Vs3“ modeliu, kuris bus prieinamas už patrauklią kainą, pristatytas ir aukščiausios klasės „Honor Magic V3“ sulenkiamas išmanusis telefonas. Ir jis nustebins daugelį.

Visų pirma, naujasis „Magic V3“ yra vos 9,2 mm storio ir gerokai lenkia savo pagrindinius konkurentus. Palyginimui, neseniai debiutavęs „Samsung Galaxy Fold6“ korpuso storis siekia 12,1 mm. „Honor“ naujiena taip pat yra ženkliai lengvesnis – sveria vos 226 gramus, o tai yra mažiau nei įprastinės formos „Galaxy S24 Ultra“, kurio svoris siekia 232 gramus.

„Honor“ taip pat atnaujino ir sulenkimo mechanizmą, kuris dabar yra dar plonesnis – tik 2,84 mm. Įmonės atstovai priduria, kad lankstą galima sulankstyti iki 500 tūkst. kartų, nors nesame tikri dėl paties sulankstomo ekrano. „Magic V3“ aprūpintas ir IPX8 reitingu, kuris yra dar vienas itin svarbus „Honor“ atliktas patobulinimas.

Išmanusis telefonas turės 7,92 colių įstrižainės sulenkiamą ekraną ir 6,43 colių įstrižainės ekraną. „Honor“ atstovų teigimu, maksimalus ryškumas siekia net 5 000 nitų. Tiesa, gamintojas neatskleidė ar tai būdinga abiem ekranams ar tik vienam iš jų.

„Honor Magic V3“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Gamintojas čia panaudojo ir didesnę garų kameros aušinimo sistemą, kuri turėtų gerai veikti esant ilgalaikėms darbo apkrovoms. Be to, bendrovei pavyko į ploną korpusą sutalpinti 5 150 mAh silicio bateriją. Čia rasime ir 66 W greitojo ir 50 W belaidžio įkrovimo galimybes. Pastarasis yra reikšmingas šių metų papildymas, atsižvelgiant į tai, kad „Magic V2“ nesiūlė belaidžio įkrovimo.

Šios „Honor“ naujienos nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o taip pat ir 40 MP plataus kampo objektyvas. Trečioji kamera – 50 MP periskopinis objektyvas, kuris suteiks 3,5x priartinimo galimybę. Abiejų ekranų viršuje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 20 MP asmenukių kamera.

Pranešama, jog pigiausias „Honor Magic V3“ modelis kainuos nuo 1 140 eurų, o pirkėjai gaus 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties modelį. Sulenkiamas flagmanas bus parduodamas baltos, žalios, juodos ir raudonos spalvų, tačiau apie jo prieinamumą Europoje nėra jokios informacijos.

7 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas