„Xiaomi“ sudrebino išmaniųjų telefonų rinką: pristatytas pirmasis toks bendrovės įrenginys, kuris nustebins didžiuliu ekranu ir itin talpia baterija

Lukas Snarskis

2024-07-20, 10:55

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ dar 2021 metų pabaigoje pristatė daugelio ilgai lauktą „Mix 4“ serijos flagmaną. Internete jau kuris laikas buvo kalbama ir apie naują atlenkiamą išmanųjį telefoną, o vakar įvyko ilgai laukta spaudos konferencija.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Xiaomi“ sudrebino išmaniųjų telefonų rinką: pristatytas pirmasis toks bendrovės įrenginys, kuris nustebins didžiuliu ekranu ir itin talpia baterija

„Xiaomi“ surengė ilgai lauktą pristatymo renginį, o jo metu pristatė gausybę naujienų. Žinoma, daugiausiai dėmesio sulaukė sulenkiami bendrovės išmanieji telefonai. Apie naująjį „Xiaomi Mix Fold 4“ galite skaityti paspaudę čia, o šiame tekste pažvelkime į „Xiaomi Mix Flip“ modelį.

Visų pirma, „Mix Flip“ variantas turi 4,01 colių įstrižainės išorinį ekraną, kuris pagal dydį prilygsta „Motorola Razr+ 2024“ ir yra tarp didžiausių visoje rinkoje. „Xiaomi“ jį vadina „All Around Liquid“ išoriniu ekranu ir siūlo 16:9 kraštinių santykį.

Išorinis ekranas pasiūlys ganėtinai platų funkcionalumą ir čia jūs galėsite naudotis visomis programėlėmis arba tiesiog susidėlioti įvairius valdiklius, kurie pagerintų kasdienę naudojimosi patirtį. „Xiaomi Mix Flip“ priekinėje dalyje – ir du apskritimai, kur įmontuotos dvi 50 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintos kameros.

Atlenkus šį išmanųjį telefoną – 6,86 colių įstrižainės OLED ekranas su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir 3 000 nitų maksimaliu ryškumu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir dar vieną 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą, kuris pasiūlys vos 9 centimetrus siekiantį minimalų fokusavimo atstumą.

„Xiaomi Mix Flip“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi, o taip pat turi ir 3500 kv. mm garų aušinimo kamerą. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4 780 mAh talpos baterija, kuri yra viena didžiausių tarp tokio tipo įrenginių, o taip pat pasiūlys ir 67W greitąjį įkrovimą.

Verta paminėti ir tai, jog čia naudojamas sulenkimo mechanizmas leis užfiksuoti ekrano poziciją nuo 45 iki 135 laipsnių. Naujasis „Mix Flip“ modelis bus siūlomas baltos, juodos, violetinės spalvų, o taip pat bus siūloma ir specialaus leidimo versija, kurios nugarėlė padengta nailono pluoštu.

Pigiausias šio „Xiaomi“ atlenkiamo telefono modelis kainuos nuo 760 eurų, o pirkėjai gaus 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Tiesa, tai yra Kinijos rinkai skirta kaina, o informacijos apie šio įrenginio tarptautinį debiutą – kol kas nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas