Pristatyti „Xiaomi Buds 5“ belaidžiai ausinukai: itin lengvas modelis su puikiu baterijos tarnavimo laiku ir aukščiausios klasės garso galimybėmis

Lukas Snarskis

2024-07-21, 17:55

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ prieš keletą dienų surengė metinę spaudos konferenciją, kurios metu pristatė gausybę naujų produktų. Mes jau rašėme apie naujus sulenkiamus telefonus, tačiau tai nebuvo viskas, ką gamintojas paruošė.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatyti „Xiaomi Buds 5“ belaidžiai ausinukai: itin lengvas modelis su puikiu baterijos tarnavimo laiku ir aukščiausios klasės garso galimybėmis

Kinijoje įvykusio renginio metu debiutavo ir naujasis „Xiaomi Watch S4 Sport“ išmanusis laikrodis, apie kurį skaityti galite čia. Kartu su šiuo laikrodžiu pristatyta ir naujoji „Xiaomi Smart Band 9“ išmanioji apyrankė. Tačiau ir tai dar ne viskas.

Oficialiai pristatyti ir nauji belaidžiai ausinukai – tai „Xiaomi Buds 5“. Naujasis „Xiaomi“ produktas kainuos 89 eurus ir savo dizaino sprendimais šiek tiek primins populiarius „Apple“ įrenginius.

„Xiaomi Buds 5“ yra „pusiau į ausį“ įkišamų ausinukų dizaino ir bendrovė teigia, kad jų naudojamas bus itin patogus ir kone nejuntamas. Kiekvienas ausinukas sveria tik 4,2 gramus. Nepaisant savo lengvumo, čia įmontuotos baterijos suteiks 6,5 valandos veikimo.

Belaidžių ausinukas dėklas, įskaitant ir pačių ausinukų baterijas, pasiūlys bendrą 39 valandų veikimą su vienu įkrovimu. „Xiaomi Buds 5“ taip pat palaiko „Qualcomm aptX Lossless“ garso kodeką ir buvo suderintos „Harman AudioEFX“ komandos.

Ši „Xiaomi“ naujiena pasiūlys aktyvaus triukšmo slopinimo funkciją ir dirbtinio intelekto triukšmo mažinimo galimybę skambučiams su 3 mikrofonais. „Buds 5“ modelis taip pat turi ir erdvinio garso palaikymą, o taip pat palaiko kelių taškų ryšio galimybę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas