„Aliexpress“ prasidėjo didieji vasaros išpardavimai: taikomos nuolaidos iki 70%, pateikiame nuolaidos kodai, kurie leis sutaupyti papildomai

Partnerio turinys

2024-06-21, 17:55 (atnaujinta 2024-06-23, 19:15)

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Mėgstantys sutaupyti – dažnai apsiperka ir tokios platformose kaip „Aliexpress“.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
„Aliexpress“ prasidėjo didieji vasaros išpardavimai: taikomos nuolaidos iki 70%, pateikiame nuolaidos kodai, kurie leis sutaupyti papildomai

Internetinės prekybos milžinė „Aliexpress“ yra puikiai žinoma turbūt kiekvienam lietuviui – čia rasime nuo smulkiausių prekių iki elektrinių paspirtukų, dviračių bei gausybę kitų produktų. Vienas didžiausių šios prekyvietės privalumų – galimybė rinktis iš skirtingų pardavėjų ir žemesnė kaina.

„Aliexpress“ dažnai vyksta įvairūs išpardavimai, o ne išimtis ir ši savaitė. Iki birželio 24 dienos čia vyksta vasaros išpardavimai, kurių metu – galimybė sutaupyti. Norėdami peržiūrėti prekes, kurios parduodamos su nuolaidomis iki 70 proc. – spauskite čia, o žemiau pateikiame papildomos nuolaidos kodus.

Kaip jau minėjome, išpardavimai vyksta iki birželio 24 dienos, todėl rekomenduojame nedelsti ir jeigu radote norimą prekę – įsigykite ją jau dabar. Mūsų pateikiami nuolaidos kodai taip pat galioja iki minėtosios dienos.

Ką rinktis – prekę iš Europos ar Kinijos sandėlio?

Europos sąjungos šalyse įsigaliojęs įstatymas dėl PVM apmokestinamų prekių iš ne Europos Sąjungos šalių daugeliui vis dar kelia nemažai klausimų. Vienas jų – pirkti prekę iš Europos sandėlių ar rinktis iš Kinijos? Atsakymas čia ganėtinai paprastas.

Papildomi mokesčiai perkant iš „Aliexpress“ yra taikomi prekėms, kurios siunčiamos ne iš Europoje esančių sandėlių ir tik tuo atveju jeigu jų kaina viršija 150 eurų. Tai reiškia, kad perkant nebrangų produktą – didelio skirtumo iš kur pirkti nebus, nes PVM jau yra pridėtas prie kainos.

Tačiau jeigu prekė kainuoja daugiau nei 150 eurų, tuomet verta rinktis tą variantą, kuris atkeliauja iš Europos sandėlių. Tokiu atveju norimas pirkinys jus pasieks greičiau dėl artimesnės geografinės padėties bei jums nereikės papildomai mokėti PVM ir muito mokesčio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas