Įsigykite iš „Aliexpress“ su nuolaida ir dar sutaupykite papildomai: prasidėjo didžiausi šios vasaros išpardavimai, pateikiami specialūs nuolaidos kodai

Partnerio turinys

2024-06-03, 10:55

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Įsigykite iš „Aliexpress“ su nuolaida ir dar sutaupykite papildomai: prasidėjo didžiausi šios vasaros išpardavimai, pateikiami specialūs nuolaidos kodai

Daugelis lietuvių apsipirkinėja „Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje, kur galima rasti milijonus įvairiausių prekių – nuo elementariausių smulkmenų iki kompiuterių, telefonų ar įvairių kitų prietaisų. Dabar puiki proga įsigyti kažką, apie ką galvojote jau kuris laikas.

Vienoje didžiausių tokio tipo platformų prasideda didžiuliai vasaros išpardavimai, kurių metu galite rasti ne tik daugybę akcijų, bet ir tuo pačiu sutaupyti papildomai. Visus specialius „Aliexpress“ pasiūlymus galite rasti paspaudę čia, o žemiau pateikiame ir nuolaidos kodus, kurie suteiks papildomą nuolaidą.

Kaip jau minėjome, visus geriausius „Aliexpress“ pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Kai kuriems produktams taikomos nuolaidos net iki 70 proc., o šie išpardavimai tęsis iki birželio 7 dienos. Tai reiškia, jog norintys sutaupyti – turėtų paskubėti, nes vėliau gali ir nepavykti pasinaudoti nuolaida.

Pirkite prekes iš Europos sandėlių

Norite sutaupyti maksimaliai? Tuomet rekomenduojame pirkti tik tas prekes, kurios yra parduodamas tiesiai iš Europoje esančių sandėlių. Pirmas dalykas ką jums reikia padaryti – apsilankyti „Aliexpress“ platformoje, kurią rasite paspaudę čia. Tuomet į paieškos laukelį įvedame norimo produkto pavadinimą, sakykim, kad mes ieškome „OnePlus 11“ išmaniojo telefono. Tuomet jūsų internetinės naršyklės adresų juostoje turėtumėme matyti štai tokią nuorodą:

Norint, kad mums būtų atvaizduojami tik tie produktai, kurie yra Europos sandėliuose – reikia pridėti papildomą filtrą, kuris „Aliexpress“ platformoje nėra viešai matomas. Ką mums reikia padaryti – nuorodos pabaigoje pridėti „&shipFromCountry=FR“. Šis kodas nurodo, kad būtų rodomos tik tos prekės, kurios atkeliauja iš Prancūzijos (FR) sandėlių.

Daugelis prekių, kurios yra Europos sandėliuose, pasiekia vos iš keleto šalių, todėl ieškant tam tikro produkto galima patikrinti daugelį jų. Tarp populiariausių šalių – jau minėta Prancūzija, o taip pat Ispanija (ES), Lenkija (PL), Belgija (BE) ir Italija (IT). Norint patikrinti visus variantus – mūsų pateiktame kode tereikia pakeisti norimos šalies kodą.

Kaip rasti „Aliexpress“ prekes iš Europos sandėlių?

  1. Keliaujame į „Aliexpress“ parduotuvę, kurią rasime paspaudę čia;
  2. Paieškoje susirandame norimą prekę arba atsidarome norimą kategoriją;
  3. Puslapio nuorodoje, kurią matome naršyklės viršuje, pridedame „&shipFromCountry=XX“ kodą;
  4. XX pakeičiame į norimos šalies kodą – FR, ES, PL, BE arba IT.
  5. Dabar matome tik tas prekes, kurios yra mūsų pasirinktos šalies sandėliuose.

Tiesa, norint pasinaudoti šiuo triuku – rekomenduojame naudoti savo kompiuterį, nes programėlėje matyti prekes, kurios yra Europos sandėliuose yra ganėtinai problematiška. Žinoma, galima naudoti naršyklę telefone. Tokiu atveju šis metodas taip pat veiks be jokių problemų. Tiesa, pakeitus filtravimo nustatymus ar perėjus į kitą puslapį - būtina ir vėl pridėti aukščiau minėtą kodą su norimos šalies kodu.

Verta pastebėti, kad tokia gudrybė leis rasti tik tas prekes, kurios jau yra Europoje, o tai reiškia, kad esant brangesniam daiktui nereikės mokėti papildomų mokesčių. Žinoma, europietiškuose sandėliuose laikomi produktai mus pasiekia žymiai greičiau nei siunčiantis tiesiai iš Kinijos, kas yra dar vienas didelis privalumas, apsiperkant „Aliexpress“ platformoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas