„OnePlus Watch 2“ išmanusis laikrodis sulaukė atnaujinimo: pristatytas modelis su eSIM palaikymu ir pakoreguotais dizaino sprendimais

Lukas Snarskis

2024-06-28, 14:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ anksčiau išleisdavo vos kelis išmaniuosius telefonus per metus, tačiau dabar situacija yra kiek kitokia. Bendrovė kasmet pristato ne tik aukščiausios klasės flagmanus, bet ir nemažai pigesnių modelių, o taip pat ir įvairių kitų produktų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„OnePlus Watch 2“ išmanusis laikrodis sulaukė atnaujinimo: pristatytas modelis su eSIM palaikymu ir pakoreguotais dizaino sprendimais

Vakar įvyko „OnePlus“ spaudos konferencija, kurios metu debiutavo naujasis „OnePlus Ace 3 Pro“ išmanusis telefonas, o taip pat ir aukščiausios klasės „Pad Pro“ planšetinis kompiuteris. Kompanijos atstovai pademonstravo ir „OnePlus Watch 2 eSIM“ versiją su eSIM palaikymu.

Atnaujintas modelis techniškai pasižymi tokiomis pačiomis savybėmis kaip ir standartinis „Watch 2“ variantas, tačiau turi keletą smulkių dizaino pakeitimų. Naujasis modelis turi kiek kitokio dizaino ciferblatą, o pirkėjus pasieks su atnaujintais dirželiais.

Priminsime, jog „OnePlus Watch 2“ aprūpintas 1,43 colių įstrižainės OLED ekranu su 466 x 466 taškų raiška. Išmaniojo laikrodžio veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1“ procesorius, o šis modelis pirkėjus pasieks su „Wear OS 4“ operacine sistema.

Išmaniojo laikrodžio veikimą palaikys 500 mAh talpos baterija, o „OnePlus“ atstovai patikino, kad tokio akumuliatoriaus užteks maždaug 100 valandų naudojimosi. Naudojant energijos taupymo režimą pilno įkrovimo pakaks maždaug 12 dienų. Verta paminėti ir tai, jog pilnas įkrovimas truks maždaug valandą.

„OnePlus“ laikrodis taip pat turi dviejų dažnių GPS, Wi-Fi, „Bluetooth“ ir NFC palaikymą. „Watch 2“ aprūpintas ir IP68 ir 5ATM atsparumo sertifikatams, kas rodo, jog šis įrenginys nebijo vandens. Negana to, jis įveikė ir 16 MIL-STD-810H patvarumo testų

Skelbiama, jog „OnePlus Watch 2 eSIM“ bus parduodamas juodos ir žalios spalvos, o Kinijos rinkoje šis variantas kainuos 232 eurus. Ar išmanusis laikrodis bus prieinamas ir Europoje – neskelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas