„Honor“ pristatė pirmąjį savo atlenkiamą telefoną: naujasis „Magic V Flip“ nustebins milžinišku išoriniu ekranu, tačiau tai ne vienintelis privalumas

Lukas Snarskis

2024-06-14, 07:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Šiemet gamintojas pristatė jau ne vieną dėmesio vertą įrenginį, o dabar pasirodė ir ilgai laukta naujiena.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
„Honor“ pristatė pirmąjį savo atlenkiamą telefoną: naujasis „Magic V Flip“ nustebins milžinišku išoriniu ekranu, tačiau tai ne vienintelis privalumas

„Honor“ vadovai neslepia didelių bendrovės ambicijų, o pastaruoju metu savo žodžius aiškiai pagrindžia ir atliekamais darbais. Kaip ir buvo tikėtasi, gamintojas pristatė pirmąjį savo atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „Honor Magic V Flip“ ir pasiūlys puikias savybes.

Išorinėje išmaniojo telefono dalyje rasime net 4 colių įstrižainės LTPO OLED ekraną su 1 092 x 1 200 taškų raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Honor“ atstovų teigimu, šio ekrano maksimali raiška siekia 1 600 nitų. Taip pat turite daugybę „Always on Display“ (AoD) parinkčių ir galimybę paleisti viso ekrano programėles tiesiai viršelio ekrane.

Atlenkiamas ekranas pasižymi 6,8 colių įstrižaine. Čia gamintojas panaudojo LTPO OLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Maksimalus šios panelės ryškumas – 3 000 nitų, o pats ekranas turi ir „Dolby Vision“ sertifikatą.

„Honor Magic V Flip“ susilanksto visiškai plokščiai, o jo matmenys yra 14,89 mm, kai jis uždarytas, ir 7,5 mm, kai išskleistas. Jame naudojamas patentuotas „Honor“ sukurtas vyrių mechanizmas su lengvais plieno folijos komponentais ir aliuminio rėmeliu.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi ir turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties. „Magic V Flip“ veikimą palaikys 4 800 mAh talpos baterija su 66W greitojo įkrovimo galimybe, o pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 14“ operacine sistema ir „MagicOS 8.0“ vartotojo sąsaja.

Pagrindinė „Honor“ naujienos kamera naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu, o čia taip pat rasime ir 12 MP plataus kampo objektyvą, kuris gali būti naudojamas ir kaip makro kamera. Priekinėje telefono dalyje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Ši „Honor“ naujiena bus parduodama juodos, baltos ir rožinės spalvų, o taip pat ketinama pasiūlyti ir riboto leidimo Jimmy Choo versiją, kuri pasižymės išskirtiniu žalios spalvos dizainu. Pigiausias atlenkiamo telefono modelis kainuos nuo 640 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas