Paskelbta, kada bus pristatytas atlenkiamas „Magic V Flip“ išmanusis telefonas, pamatykite, kaip atrodys naujasis „Honor“ šedevras

Lukas Snarskis

2024-06-04, 07:55 (atnaujinta 2024-06-06, 11:07)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Šiemet gamintojas pristatė jau ne vieną dėmesio vertą įrenginį, o netrukus sulauksime ir išskirtinio produkto.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Paskelbta, kada bus pristatytas atlenkiamas „Magic V Flip“ išmanusis telefonas, pamatykite, kaip atrodys naujasis „Honor“ šedevras

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Honor“ planus pristatyti atlenkiamą „Magic V Flip“ išmanųjį telefoną. Pagaliau tokius planus patvirtino ir pats gamintojas bei paskelbė, jog oficialus pristatymas bus surengtas jau birželio 13 dieną.

Kartu su renginio data, pasidalinta ir keliomis nuotraukomis, kurios atskleidžia, jog naujasis „Honor Magic V Flip“ bus prieinamas trijų skirtingų spalvų – tai baltos, rožinės ir juodos. Atlenkiamas išmanusis bus parduodamas su 12 GB operatyviosios (RAM) ir turės nuo 256 GB iki 1 TB vidinės atminties.

Neoficialias duomenimis, „Honor Magic V Flip“ turės ne tik talpią bateriją, tačiau ir didžiulį išorinį ekraną. Abi šios savybės turėtų gerokai lenkti rinkos standartą, bet tikslesni skaičiai šiuo metu nėra pateikiami. Kaip galima matyti iš nuotraukos, išorinis ekranas dengs kone visą priekinės dalies plotą ir taip pat turės kamerų apskritimą.

Deja, tačiau techninės „Magic V Flip“ modelio specifikacijos kol kas nėra žinomos. Kaip bebūtų, oficialus pristatymas įvyks jau birželio 13 dieną, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas