Tai oficialu: naujausi „Honor“ produktai ir ploniausias sulenkiamas išmanusis telefonas bus pristatyti jau liepos 12 dieną

Lukas Snarskis

2024-07-02, 10:55

0 komentarų

Iki šiol ploniausias sulenkiamas įrenginys rinkoje buvo „Xiaomi Mix Fold 2“, kurio korpuso storis sulenkus siekė 11,2 mm, o svoris – 262 gramai. Naujasis „Magic V2“ modelis bus vos 9,9 mm storio, o jo svoris sieks 231 gramus. Taigi, tai ne tik ploniausias, bet ir vienas lengviausių tokio tipo produktų.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Tai oficialu: naujausi „Honor“ produktai ir ploniausias sulenkiamas išmanusis telefonas bus pristatyti jau liepos 12 dieną

„Honor“ atstovai dabar jau anonsuoja ir naująjį „Magic V3“ modelį, kurio debiutas įvyks jau šį mėnesį. Prieš kelias dienas kompanija išplatino pirmąjį reklaminį pranešimą, o dabar ir oficialiai paskelbta planuojamos spaudos konferencijos data.

Pranešama, jog „Honor“ pristatymo renginys įvyks jau liepos 12 dienos, o čia bus pristatytas ne tik naujasis „Honor Magic V3“, bet ir daugiau naujų produktų. Kompanijos atstovai ketina pademonstruoti ir „Magic Vs3“ sulenkiamą modelį, o taip pat ir „MagicPad 2“ planšetę ir „MagicBook Air 14“ nešiojamą kompiuterį.

Kalbant apie naująjį „Honor Magic V3“, neoficialiais duomenimis, naujasis bendrovės flagmanas bus dar plonesnis nei „Magic V2“ modelis. Tikėtina, jog „Honor“ šedevras nebus plonesnis nei 9mm, kas reiškia, jog šio sulenkiamo prietaiso korpuso storis bus tarp 9 ir 9,98 mm.

Neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog naujasis „Honor Magic V3“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei svers iki 229 gramų. Išmaniojo telefono veikimą turėtų palaikyti 5 000 arba 5 990 mAh talpos baterija. Čia taip pat rasime ir 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas