Pristatytas „Honor X6b“ išmanusis telefonas: maždaug 160 eurų kainuosiantis įrenginys pasiūlys „MediaTek“ procesorių ir talpią bateriją su greitu įkrovimu

Lukas Snarskis

2024-06-18, 07:55

0 komentarų

„Honor“ vadovai neslepia didelių bendrovės ambicijų, o pastaruoju metu savo žodžius aiškiai pagrindžia ir atliekamais darbais. Kaip ir buvo tikėtasi, gamintojas pristatė pirmąjį savo atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „Honor Magic V Flip“ ir pasiūlys puikias savybes.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Pristatytas „Honor X6b“ išmanusis telefonas: maždaug 160 eurų kainuosiantis įrenginys pasiūlys „MediaTek“ procesorių ir talpią bateriją su greitu įkrovimu

Pirmasis atlenkiamas „Honor“ išmanusis telefonas nėra vienintelė bendrovės naujiena. Gamintojas atskleidė ir naujojo „Honor X6b“ įrenginio specifikacijas. Nors apie šį modelį nebuvo kalbama daug, tačiau jis turėtų sudominti tuos, kurie ieško nebrangaus prietaiso.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,56 colių įstrižainės TFT LCD ekranu su HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje jo dalyje – vandens lašo forma, kur gamintojas įmontavo 5 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią asmenukių kamerą.

Naujasis „Honor X6b“ veiks su „MediaTek Helio G85“ procesoriumi ir turės pasirinktinai 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Įrenginio nugarėlėje – 50 MP pagrindinė kamera, o taip pat ir 2 MP gylio sensorius.

Šio nebrangaus įrenginio veikimą palaikys 5 200 mAh talpos baterija su 35W įkrovimo galimybe. Pirkėjus telefonas pasieks su jau įdiegta „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „MagicOS 8.0“ vartotojo sąsaja.

„Honor X6b“ bus parduodamas žalios, violetinės, žydros ir juodos spalvų, o jo kaina turėtų siekti maždaug 160 eurų. Tiesa, gamintojas dar nepaskelbė oficialios kainos, nėra žinoma ir kuriose šalyse šis įrenginys bus prieinamas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas